Een aantal favorieten van het moment

roduRegelmatig ontvang ik pakketjes met nieuwe producten die ik vervolgens mag gaan testen voor mijn blog en Instagram. Ontzettend leuk om te doen en vaak zijn het super mooie pakketjes die je ontvangt. De producten ga ik vervolgens gebruiken, soms schrijf ik er iets over op de blog en soms ook niet. Er zijn soms producten bij die mij ontzettend goed bevallen, deze werken goed met mijn huid of haar, zijn van goede kwaliteit en belanden zo bij mijn favoriete producten. Tijd om eens een aantal favorieten van het moment te delen.

De afgelopen tijd heb ik weer ontzettend veel pakketjes ontvangen met mooie producten. Deze producten fotografeer ik vaak en vervolgens ga ik ze gebruiken. Niet alle producten trekken direct mijn aandacht, maar sommige ook wel. Vaak probeer ik een product langere tijd uit om te kijken wat het effect ervan is. Dit zie je namelijk niet altijd een eerste keer. Zo ontving ik bijvoorbeeld een aantal nieuwe producten van Essence die er ontzettend mooi uitzagen, maar niet vond ik meteen prettig werken.

IMG_1794
IMG_1789

Ik ging de producten van Essence gebruiken, dit deed ik een paar dagen achter elkaar en ik merkte uiteindelijk dat deze producten wel heel fijn waren. Nadat mijn andere contourpoeder op was gegaan, ben ik het Contouring Duo Palette van Essence gaan gebruiken en hier ben ik niet meer mee gestopt. Het Contouring Duo Palette heb ik zelf in nummer 10 lighter skin en deze is echt perfect voor mijn huid. Ik gebruik hierbij zelf alleen de donkerste kleur om mee te contouren en zorg vervolgens voor nog wat meer diepte door er een bronzer bij te gebruiken.

Naast het Contouring Duo Palette ben ik ook een blush en highlighter van Essence gaan gebruiken die mij echt ontzettend goed bevallen. Ik vind de kleur van de blush heel erg mooi, subtiel met wat warmte, maar niet te warm voor mijn koele ondertoon. Het is de kleur 10 Befitting en met de highlighter in 10 Heroic is het echt super mooi!

IMG_1806
IMG_1813

Naast de producten van Essence, ben ik ook een aantal nieuwe producten van Becca gaan gebruiken. Ik was zelf nog niet bekend met de producten van Becca en daarom vind ik het altijd nog een beetje extra leuk om nieuwe producten te gebruiken van een merk. Ik ben uiteindelijk drie producten gaan gebruiken, namelijk Becca Glow Gloss in Citrine, Becca Glow Body Stick in C Pop en de Becca Collector’s Edition Shimmering Skin Perfector in C Pop.

Ik kwam er al snel achter dat de Glow Gloss niets voor mij is, maar de andere twee producten vind ik echt fantastisch! De Glow Body Stick vind ik vooral heel prachtig in de zomer, wanneer je blote benen hebt of juist een open decolleté. Hiermee kun je fantastische glow aanbrengen op je decolleté, wat zorgt voor een heel mooi effect, zeker met foto’s! Ook de Shimmering Skin Perfector vind ik prachtig! Het is een prachtige, warme highlighter met een super mooie shimmer erin. Deze wissel ik regelmatig af met de highlighter van Essence, die een stuk koeler is.

Als laatste ben ik heel erg fan geworden van deze twee producten van Dr. Organic. Het is een shampoo en conditioner van organic koffie met een hele prettig munt geur. Zeker in de herfst en winter, wanneer iedereen verkouden wordt, is dit een hele fijne shampoo en conditioner om te gebruiken die je meteen een oppepper geeft vanuit de douche. Mijn haren voelen naderhand ook zacht aan, glanzen mooi en ook de conditioner verzorgt mijn haar goed. Dit zijn ook twee hele fijne producten die telkens op de badkamer te vinden zijn.

Dit zijn een aantal favoriete producten van mij die ik de afgelopen tijd getest heb en ondertussen nog steeds gebruik. Hele mooie producten die je wellicht nog voorbij zal zien komen in mijn looks.

Wat zijn jouw favoriete producten van het moment?

10 Comments

 • Reply
  gea
  oktober 31, 2019 at 16:11

  Wauw fijne favorieten heb jij zeg!

 • Reply
  Darina
  oktober 31, 2019 at 18:33

  Fijne favorieten. De shampoo en conditioner lijken mij heel fijn.

 • Reply
  Marjoleine
  oktober 31, 2019 at 21:05

  Die producten van Dr Organic lijken me echt super fijn! Leuk om te lezen 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:23

   Zeker de moeite waard om eens te proberen!

 • Reply
  Marsha
  november 1, 2019 at 15:57

  De producten van dr. Organic gebruik ik wel vaker. Vind ze erg fijn! ^^

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:22

   Goed om te horen! Mij bevallen ze ook goed, dus wellicht ga ik producten van Dr. Organic vaker gebruiken.

 • Reply
  Jeanelle
  november 6, 2019 at 11:03

  Ben erg benieuwd naar de Dr. Organic producten.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 11, 2019 at 15:37

   Zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

  Leave a Reply