Week 43 – Styling adviesgesprek & een geruit pak

Afgelopen week vond ik echt een onwijs leuke week! Ik ben afgelopen week veelal met fashion bezig geweest en ik merk dat dit mij met tijden zoveel energie geeft! Daarnaast zat ik ook in een positieve werkflow voor mijn studie en had ik veel zin om te sporten! Wat ik allemaal deed, lees je verderop in de blog.

Afgelopen maandag begon anders dan anders. Normaal sport ik altijd in de ochtend en dit keer ging ik weer eens sporten in de avond. Dit voelde heel vreemd, maar wel eens fijn om een ochtend al flink wat werk te kunnen verzetten. In de avond sporten is toch niet zo voor mij weggelegd, ik soort toch echt liever in de ochtend, maar I did it! Het voelde naderhand ook heel goed.

In de ochtend deed ik dus al een heleboel voor school en dat voelde ook heerlijk! Van een hele productieve ochtend, ging ik door naar een interessante en leerzame middag. In de middag had ik namelijk een styling adviesgesprek met Sarah. Ik had vooraf wat vragen bedacht rondom fashion en de dilemma’s waar ik tegenaanloop. Dit was echt zo interessant en ik merkte dat ik zelf al in de juiste richting bezig ben met het stylen van mijn peer figuur. Dit gaf mijzelf weer een boost om aan de slag te gaan en mijn kledingkast nog eens goed in te duiken.

De dinsdagochtend had ik vrij van school en werkte ik dus vanuit huis aan mijn verslagen. Het was die ochtend zo donker, dat ik besloot om allemaal kaarsjes aan te maken. Zo zat ik omringt met allemaal kaarsjes te werken aan mijn bureau! In de middag ben ik naar Eindhoven gegaan, want daar hadden we een werkbezoek. Dit was heel interessant, we gingen namelijk naar een locatie waar tienermoeder kunnen verblijven en hulp krijgen wanneer zij zwanger zijn of net bevallen.

Woensdag kwam ik thuis na een vrij pittige dag school, waardoor ik vervolgens helemaal gedemotiveerd was. Ik besloot om ook even niet aan mijn opdrachten te gaan werken, maar juist iets totaal anders. Ik pakte een sopje en een lege bak en ging mijn beautykasten eens uitmesten. Ik zocht alle producten weer eens uit, ik verzamelde producten in de bak voor mijn moeder en zusje, ik deed mijn kasten uit met vochtig doekje en organiseerde weer alle producten netjes. Uiteindelijk ben ik nog heel productief geweest en had ik vervolgens weer zin om donderdag aan de slag te gaan voor school.

Donderdag en vrijdag waren daardoor ook weer twee super productieve dagen, waardoor ik weer een groot deel van mijn taken af kon strepen op mijn to-do lijstje. Ik merk nu dat mijn to-do lijst van de week steeds langer wordt, omdat de periode langzaam ten einde komt, maar dat het mij wel motiveert om telkens alles af te strepen. Ik gebruik hiervoor nog steeds de Structuurjunkie Planner Light en ik merk dat het mij zoveel meer overzicht geeft.

photo_2019-10-28_09-18-39
photo_2019-10-28_09-18-28
photo_2019-10-28_09-18-18

Vrijdagavond en zaterdag zijn vaak de vaste dagen dat ik werk en ook dit was weer het geval. Dit keer was ik op de zaterdag iets eerder klaar, waardoor mijn hele middag en avond anders liep en ik dus meer tijd over had. Dit was wel weer fijn, want de zondag was weer een bomvolle dag. We hadden die dag namelijk familiereĆ¼nie. Ik kwam alweer op tijd thuis van mijn vriend, sprong in bad, deed mijn make-up en trok mijn nieuwe, geruite pak aan! Hier ben ik zo ontzettend lang naar opzoek geweest, maar uiteindelijk heb ik het perfecte pak voor mij gevonden en nu deed ik hem dus ook voor het eerst aan! Hier moest natuurlijk even een foto van gemaakt worden en ook kreeg ik mijn vader zo ver om met mij op de foto te gaan!

Shop de look

Washed T-shirt
Stella Pantalon
Stella Blazer
Tamaris laars
Washed T-shirt
Stella Pantalon
Stella Blazer
Tamaris laars
Washed T-shirt
Stella Pantalon
Stella Blazer
Tamaris laars

En toen was het alweer tijd om een nieuwe week te beginnen en ook die staat weer volledig vol met taken die ik allemaal wil doen. Tijd om daar dus nu mee aan de slag te gaan!

Hoe zag jouw afgelopen week eruit?

8 Comments

 • Reply
  Roos
  oktober 28, 2019 at 18:02

  Super leuk pak!!

 • Reply
  Clairecodi
  oktober 29, 2019 at 10:29

  Ohhh wat staat die outfit je leuk! Ik vind matchende blazers met pantalons altijd zo tof staan. Wat ben je goed bezig geweest met je opdrachten! Ik vind het ook altijd een heerlijk gevoel als ik ‘s ochtends al productief ben geweest šŸ™‚ Ik vind sporten in de avond trouwens ook helemaal niks. Ik doe het liever ‘s ochtends of ‘s middags.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:33

   Dankjewel! Ik heb dus precies hetzelfde, dit wordt vanaf februari nog wat, als ik weer vijf dagen naar school en stage moet!

 • Reply
  Romy
  oktober 30, 2019 at 09:28

  Dat pak staat je echt prachtig! En wat leuk zeg, zo’n stylingadviesgesprek. Ik ben heel benieuwd wat je daar allemaal uit hebt gehaald.
  ‘s Avonds sporten lijkt mij ook wel een uitdaging. Ik wil altijd zo snel mogelijk van het sporten af zijn en doe het daarom of ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds meteen na mijn werk. Dan heb ik geen tijd om er de hele dag tegen op te zien šŸ˜‰

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:26

   Dankjewel! Ik ben er ook super blij mee. Ik kan het je echt aanraden om eens te doen. Ik heb er al een blogpost over geschreven welke adviezen ik kreeg en hoe ik mijn wishlist daar op gebaseerd heb. Binnenkort komen er ook nog wat leuke outfits met de tips online op de blog.

 • Reply
  rachel
  oktober 30, 2019 at 20:27

  Oh dit staat je echt geweldig, het valt op maar je kan het echt goed hebben! Ik ben benieuwd naar de rest.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:25

   Dankjewel, super leuk om te horen! Ik ben er echt super blij mee!

  Leave a Reply