Mijn nieuwe witte lak sneakers van Premiata

Meet my new shoes: fantastische witte lak sneaker van het merk Premiata! Een tijdje terug mocht ik een paar sneakers van het merk Premiata uitzoeken en net daarvoor hadden mijn eigen witte sneakers het begeven, dus ik vond het helemaal leuk! Nu ben ik echt verliefd op mijn nieuwe sneakers! Vandaag een uitgebreide review, waarin ik mijn liefde over deze nieuwe sneakers deel! Kijk je mee?

Ondertussen heb ik echt ontzettend veel schoenen, tot grote ergernis van mijn ouders, vriend en zusje. Ik geef toe dat ik echt ontzettend veel schoenen heb en vaak toch grijp naar mijn favorieten. Zo heb ik mijn witte sneakers van Ted Baker tot in den treuren gedragen tot dat ik ze echt had versleten. Afgelopen zomer liet ik ze dus achter op onze vakantiebestemming en ging ik weer terug naar Nederland met alleen mijn sandaaltjes en slippers. Sindsdien mis ik echt een mooi paar witte sneakers, want je kunt ze met alles combineren!

Vorig jaar heb ik kennis gemaakt met de sneakers van het Italiaanse merk Premiata en ik heb gemerkt dat de sneakers van ontzettend goede kwaliteit zijn. Ik merk dat ik zowel met kleding, sieraden en schoenen steeds vaker kies voor goede kwaliteit, zodat ze langer mooi blijven, goed zitten en langer meegaan.

IMG_2505
IMG_2514
IMG_2508

Ik ben pas een poosje bekend met de sneakers van Premiata, maar ze bevallen tot nu toe ontzettend goed. Het zijn kwalitatief goede sneakers die mooi aansluiten om mijn voeten. De sneakers zijn helemaal volgens de trends van nu met een leuke, speelse twist. Zo is mijn sneaker volledig wit en lak en is de hak bedekt met een harig printje. Dit zorgt ervoor dat het niet een standaard witte sneaker is, maar juist net dat beetje extra heeft. De sneakers lopen oprecht heerlijk en ik vind het jammer dat ik ze nu steeds minder ga dragen, vanwege het koude en regenachtige weer. Voordat ik ze weer opberg voor het voorjaar, wilde ik ze natuurlijk nog even met je delen. Ik heb ze dus nog even mooi gepoetst, zodat ze in de lente weer prachtig stralen in het zonnetje. Bij een sneaker zoals deze is het wel ontzettend belangrijk om hem goed te verzorgen, want het zou zonde zijn dat er vlekken of krassen op het leer zouden komen. Verzorg de schoenen dus goed met een laklederolie speciaal voor lakschoenen dus. Het is jammer dat er al heel snel beschadigingen ontstaan, omdat je de schoenen verzorgt met een verkeerde spray. Gelukkig krijg ik hier steeds meer kennis over nu ik zelf in een schoenenzaak werk.

Voor nu hoop ik ze nog een eventjes te kunnen dragen en te combineren met mijn lichte jeans en dan ga ik ze opbergen voor het najaar en kan ik niet wachten tot ik ze dan veel kan gaan dragen. Ik ben in ieder geval blij met de aanvulling in mijn schoenencollectie!

Ben jij ook zo gek op witte sneakers?

16 Comments

 • Reply
  darinanykl
  oktober 26, 2019 at 09:31

  Prachtige sneakers! Deze had ik ook zo kunnen kiezen 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2019 at 17:55

   Leuk hé? Ben benieuwd hoe jij de outfits dan voor je ziet.

 • Reply
  silkeblogs
  oktober 26, 2019 at 14:14

  Wauw, ze zijn echt prachtig! Benieuwd hoe je ze gaat stylen =) x

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2019 at 17:55

   Ik denk dat ik dit echt pas weer in het voorjaar ga doen en nu toch eerder geneigd ben om voor een laarsje te gaan!

 • Reply
  Lisa Heleen
  oktober 26, 2019 at 23:29

  Ohhh die vind ik leuk!

 • Reply
  Mei Qi
  oktober 27, 2019 at 10:27

  Ja, ik ben ook dol op witte sneakers!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2019 at 17:53

   Ja, echt iets wat je niet kunt missen in je schoenencollectie!

 • Reply
  Dio
  oktober 27, 2019 at 11:17

  Wauw! Super vet die schoenen 😀

 • Reply
  Glamview
  oktober 27, 2019 at 17:12

  Ze zijn apart, maar ook mega tof! Hier kun je wel een leuke outfit mee samenstellen. Liefs Gea..

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 28, 2019 at 17:52

   Haha, dit was ook mijn eerste reactie en die van mijn ouders! Maar nu ga ik ze steeds leuker en leuker vinden!

 • Reply
  Truusje - De Sandwichformule
  november 1, 2019 at 08:21

  Oeh leuk, nieuwe schoenen. Ik ben dol op schoenen en heb er dan ook veel te veel. Met tassen heb ik niet zoveel, maar schoenen….

  • Reply
   Suzanne Elisa
   november 4, 2019 at 16:23

   Met tassen heb ik helaas precies hetzelfde. Wel ben ik vaak trouw aan dezelfde tas voor langere tijd. Toevallig had ik een tas op mijn lijstje staan voor surprise en mijn vriend vond het al grote onzin, ‘je hebt er al zoveel!’.

 • Reply
  Kelly
  november 5, 2019 at 15:06

  Wat een tof exemplaar! Witte sneakers zijn altijd goed inderdaad. 🙂

 • Leave a Reply