Week 42 – Herfstvakantie, sporten & shoppen

Afgelopen week was het herfstvakantie voor mij en dat betekende dus meer vrije tijd! Toen ik de maandagochtend mijn planning maken, schreef ik de belangrijke to-do’s op en voor de rest liet ik het allemaal open. Zelfs mijn to-do’s plande ik niet in, zodat ik mee kon gaan met de flow en zodat mijn planning nog open stond voor allemaal leuke dingen. En die leuke dingen kwamen zeker aan bod; zo ging ik shoppen in Nijmegen, deed ik mijn nagels weer, bracht ik een bezoekje aan de Ikea en ging ik uiteten.

Afgelopen maandag begon mijn ochtend, zoals altijd, met sporten. Ik merk dat ik mijzelf telkens nieuwe uitdagingen geef met het sporten en dit keer wilde ik alle oefeningen met mijn armen met 4 kg doen. En het lukte mij! Ik moet wel zeggen dat het nu telkens pittiger wordt om het voor elkaar te krijgen, maar het voelt wel super fijn. Daarnaast zie je het resultaat ook in de spiegel en in mijn spiermassa terug, alleen dit zorgt alweer voor een nieuwe uitdaging voor mij.

18a98928e7a2feba9d0ffc90c2fc8864
f7d2f1b9bfb033782d6db68fdb66bd08
1236fa92bd7fc96c9a0f142ebd33c8ed
adfda8b30f012f591629a724bc905c23
6a516497ed74541e6e65a677bce12ec1
168c7a9a4d5ae9fc4707543d0a0165aa

In de middag besloot ik samen met mijn moeder naar Intratuin en Coppelmans te gaan om herfst- en alvast wat kerstinspiratie op te doen. Ik kwam hierdoor al helemaal in de kerststemming en besloot naderhand ook een kerst bord aan te maken op Pinterest en ik schreef ook al stiekem wat ideeën op voor blogposts voor kerst. Je kunt maar nooit te vroeg in de stemming zijn voor kerst, haha!

In de avond werkte ik nog wat aan school, ik had namelijk met een klasgenoot afgesproken om te gaan filmen voor een opdracht. We hebben zo in een paar uurtjes tijd onze beide filmpjes gemaakt en dit kon ik vervolgens mooi van mijn to-do lijst afhalen. Zo fijn om dit soort dingen in één avond af te ronden.

Op de dinsdag moest ik de hele dag werken en deed ik voor de rest niet heel veel. De woensdag daarentegen was weer een productieve dag die ik begon met een work-out. Ik heb vijf weken lang dezelfde oefeningen met het sporten en na vijf weken krijg ik weer andere oefeningen die ik vervolgens weer ga opbouwen met meer gewichten en meer herhalingen. Vandaag kreeg ik dus nieuwe oefeningen en man, dit was pittig! Ik wilde het liefst weer doorgaan met de gewichten van 4 kg, maar merkte dat dit toch net iets te veel was.

Na het sporten, ben ik aan de slag gegaan met wat to-do’s. Ik schreef de blogposts van afgelopen week en ik puzzelde wat met nieuwe plugins. Ik kan hier zo gelukkig van worden als het dan lukt en ik weer iets leuks maak. Dit keer leek het mij leuk om items direct te kunnen linken in mijn blogposts, waardoor jij als lezer ze direct kan bekijken in de webshops en eventueel kan bestellen. Ik probeerde het meteen uit in de blogpost van afgelopen zaterdag die ging over jassen voor dit najaar. Toen ik het een beetje onder de knie had, besloot ik om ook mijn favorieten van het moment met je te delen op de blog. Deze vind je nu in de zijbalk, maar ook onderaan de pagina. Woensdagavond had ik onverwachts toch een vrije avond en dat zorgde ervoor dat ik de hele avond nog tijd had om hier mee door te gaan.

Zo ziet het er dan uit

no products

Donderdag had ik samen met mijn moeder en zusje een vrije dag, dus we besloten die dag samen te gaan winkelen. We gingen met z’n drieën die dag naar Nijmegen om daar te winkelen. Voordat we er eindelijk waren en een goede parkeerplek hadden gevonden, was het alweer tijd om te gaan lunchen. We zochten een leuk plekje op om te gaan eten en om verse muntthee te drinken. Vervolgens waren onze buikjes goed gevuld en gingen we de stad in. Ik kocht uiteindelijk een prachtige, blauwe trui bij The Sting en wat truitjes bij H&M. Daarnaast ging ik ook even kijken voor schoenen en besloot ik deze afgelopen zaterdag ook echt te kopen. Ik kocht deze prachtige bruine laarsjes met een leuk printje op de hak. Ik zag het al helemaal voor mij: deze laarsjes bij een lichte jeans en een mooie, warme trui.

Nadat we flink geshopt hadden en nog een frietje hadden gegeten, zijn we naar huis gegaan. Het regende echt flink die avond en dus besloot ik om thuis mijn nagels te gaan doen. Ik besloot om mijn nagels flink kort te vijlen en het te lakken met een roze lakje met een subtiel glittertje. Ik kan weer even vooruit met mijn nagels!

Vrijdag en zaterdag moest ik twee dagen werken en daarna ging ik naar mijn vriend toe. We gingen die avond samen in de sauna en keken nog een cabaretvoorstelling via Videoland. Zondag gingen we samen naar de Makro en daarna naar Ikea en in de avond gingen we samen uiteten, omdat we volgende week drie jaar samen zijn!

Eenmaal weer thuis, kroop ik lekker mijn bedje in en ging ik weer een nieuwe, rustige schoolweek tegemoet!

Heb jij herfstvakantie gehad en hoe zag jouw week eruit?

4 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  oktober 21, 2019 at 13:41

  Klinkt als een heerlijke week! Ik heb nu herfstvakantie, een week die voor mij vooral in het teken staat van werken aan mijn eigen bedrijf. Opdrachten afronden, wat zakelijke dingen zoals mijn algemene voorwaarden schrijven. Ik vind het stiekem wel heerlijk, zo’n productieve vakantie en even geen school maar echt een week volledig op mijn bedrijf focussen.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 24, 2019 at 21:23

   Dat was het zeker! Jij een hele fijne herfstvakantie gewenst! Heel fijn om inderdaad een week een focus te hebben voor iets zoals je bedrijf! Ik vind het ook fijn om bijvoorbeeld een dag of dagdeel te blokken om aan één bepaald iets te werken en dat de focus voor die dag te houden! Ik merk ook dat ik dit steeds vaker toepas tijdens een gewone schoolweek. Die week vol ik wel gewoon mijn lessen, maar in mijn vrije tijd werk ik bijvoorbeeld aan een project en laat ik de andere projecten even liggen. Kan helaas niet altijd, maar werkt wel heel prettig!

 • Reply
  darinanykl
  oktober 21, 2019 at 13:54

  Een hele fijne week! Leuke manier om je favorieten te laten zien.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 24, 2019 at 21:21

   Leuk hé? Ik werd zelf helemaal enthousiast toen ik het in elkaar had geknutseld!

  Leave a Reply