Deze leuke jassen zijn een must in de herfst

Ik sta op dit moment op het punt dat ik totaal niet weet wat ik aan moet trekken en zeker niet wanneer ik de deur uit ga. Ik ben enerzijds nog helemaal niet klaar voor het koude weer en hoop stiekem nog steeds op een warme zomerdag, maar anderzijds vind ik het ook heerlijk om mijn warme jassen uit de kast te trekken en de hele dag rond te lopen in een modieuze warme deken. Zo houd ik ook ieder jaar mijn ogen open voor nieuwe jassen en die tijd is ook nu weer aangebroken. Ik deel een aantal prachtige jassen met je die wat mij betreft echt een must zijn voor dit najaar en die volledig passen bij de trends van nu.

Dierenvriend

Dierenprintjes komen steeds meer voor in mijn eigen garderobe! Ik merk dat ik het steeds leuker begint te vinden en ook dit najaar blijven we de dierenprintjes tegenkomen. De dierenprints worden ook steeds meer gecombineerd met verrassende kleuren en dit vind ik zelf persoonlijk alleen maar leuker. Wat dacht je van een mosgroene jas met een panterprint!

Stijlvolle lange jas

Naast de mooie prints, zie je ook veel lange jassen in een dezelfde kleur. Denk aan de typische herfsttinten, zoals roest, olijfgroen, mosterd en bruin. Prachtige kleuren die nog wat warmte geven aan de grauwe, koude dagen dit najaar.

Ruiten

De ruit is niet meer weg te denken dit najaar! Ikzelf ben dol op de ruit en laat ze zelf al regelmatig terugkomen in mijn laarsjes en ben daarnaast ook nog opzoek naar een geruit pak. De items waar de ruit in terugkomt, zien er meteen heel chic uit, maar je kunt de items zowel stoer als stijlvol combineren. Ook kun je kiezen voor zowel lange jassen of korte jacks in een ruit.

Kort jackie

Naast de lange, stijlvolle jassen, zie je ook veel korte jacks van imitatiebont terugkomen. Je ziet ze terugkomen in verschillende kleuren, denk aan knalkleuren zoals geel en roze. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van dierprints en ruiten of juist een natuurlijke kleur . In ieder geval een mooie korte jack dit najaar.

Shop jouw favoriete jas

Wollen geruiten jas
Geruiten tas
Jas met dierenprint
Lange bruine jas
Teddy jas blauw
Korte teddy jas
Zebraprint jas
Teddy jas beige
Wollen geruiten jas
Geruiten tas
Jas met dierenprint
Lange bruine jas
Teddy jas blauw
Korte teddy jas
Zebraprint jas
Teddy jas beige

Mijn eigen voorkeur gaat op dit moment uit naar het korte blauwe imitatiebont jas van Giacomo. Iets meer basic dan de jassen die ik op dit moment in mijn collectie heb en juist weer wat korter dan de andere modellen.

Met deze jassen is de herfst geen straf! Welke jas is jouw favoriet?

5 Comments

 • Reply
  darinanykl
  oktober 19, 2019 at 07:38

  Herkenbaar..ik draag nu een tussenjas maar als het kouder wordt dan trek ik mijn wollen jasje aan die wat langer is.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 21, 2019 at 11:05

   Een langere jas vind ik in de winter vaak toch wel fijn, omdat je dan een groot deel van je lichaam bedekt, toch meteen wat warmer! Ik loop nu telkens te wisselen van jassen.

   • Reply
    darinanykl
    oktober 21, 2019 at 12:51

    Is ook, daar gaat mijn voorkeur ook naar uit.

 • Reply
  Ilona Wielinga
  oktober 20, 2019 at 19:06

  Wat een mooie verzameling! Ik loop nog steeds in mijn zomerjas, alhoewel ik mijn ‘leren’ jasje er ook weer wat vaker bij pak. En ik kan niet wachten tot ik mijn gele winterjas er weer bij kan pakken.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 21, 2019 at 11:04

   Een gele winterjas, wat leuk! Ik loop nu telkens te wisselen met mijn jassen.

  Leave a Reply