Twaalf items, 52 herfstige outfits!

Experimenteren met make-up stond voor mij altijd op één en daarna volgden kleding pas. Sinds een tijdje is dit een beetje omgedraaid. Ik weet wat betreft make-up wat mij goed staat, welke producten goed werken met mijn huid en daarom ben ik mijzelf eigenlijk steeds meer in fashion gaan verdiepen. Ik vind het prachtig om rond te snuffelen op Pinterest en daarbij de mooiste looks te verzamelen als inspiratie. Je ziet prachtige outfits met items die je vaker terug ziet komen en die je op verschillende manieren kan combineren. Tijd om daar eens in te duiken! Ik ben namelijk mijn herfst garderobe aan het samenstellen en daarbij wil ik items die ik op verschillende manieren kan combineren. Met de 12 items die ik heb gevonden, kun je maar liefst 52 herfstige outfits samenstellen. Benieuwd hoe ik dat doe?

Leatherlook rokje

In de winter combineer ik mijn items vaak op verschillende manieren, namelijk op verschillende rokjes en broeken en met verschillende jasjes. Een zwart leatherlook rokje is een echte musthave wat mij betreft. Ik combineer hem op verschillende manieren, maar ik durf het niet aan op ‘all leather’ te gaan met een leren rokje en een leren jasje. Wel vind ik een geruite blazer prachtig op een leren rokje.

Het leren rokje combineer ik met alle vijf de verschillende tops, waarvan alleen de trui zonder jasje. De koltrui kan zowel gecombineerd worden met blazer en zonder, het is vaak een stuk warmer als je er nog een blazer overheen doet, ideaal voor de koudere dagen.

Daarnaast kun je ook spelen met de verschillende laarsjes. Je kunt onder het leren rokje een zwart laarsjes doen, maar je kunt ook gaan voor het witte lak laarsjes. Ik vind het wel leuk om hiermee te spelen en zeker wanneer het witte ook terug komt in de top die je draagt.

Mogelijke combinaties met het leatherlook rokje

 • 2 – 3 – 6 – 11 of 12
 • 2 – 3 – 7 – 11 0f 12
 • 2 – 3 – 8 – 11 of 12
 • 2 – 3 – 9 – 11 of 12
 • 3 – 9 – 11 of 12
 • 3 – 10 – 11 of 12

Zwart-wit geruite pantalon

Een geruite pantalon staat al langere tijd op mijn wishlist, ook in mijn herfst wishlist deelde ik hem weer met jullie. Volgens mij wordt het hoog tijd dat ik het items eens ga aanschaffen, zodat ik het op allerlei manieren kan combineren. Een pantalon kun je op verschillende manieren combineren en hierbij kun je ook verschillende stijlen aannemen. Ik zelf vind het heel mooi om het als volledig pak te dragen met de zwart-wit geruite blazer. Wanneer je hem chic wilt combineren, zou ik gaan voor een coltrui of een zwarte top. Je kunt hem natuurlijk ook een stuk stoerder combineren en gaan voor een leatherlook jack.

De gehele look kun je ook speelser maken door het lak leren witte laarsje eronder te dragen, maar je kunt ook veiliger gaan voor een zwart laarsjes. Beide opties zijn ontzettend leuk!

Mogelijke combinaties met de zwart-wit geruite pantalon

 • 1 – 4 – 6 – 11 of 12
 • 2 – 4- 6 – 11 of 12
 • 1 – 4 – 7 – 11 of 12
 • 2 – 4- 7 – 11 of 12
 • 1 – 4 – 8 – 11 of 12
 • 2 – 4- 8 – 11 of 12
 • 1 – 4 – 9 – 11 of 12
 • 2 – 4- 9 – 11 of 12
 • 4 – 9 – 11 of 12
 • 4 – 10 – 11 of 12

Flared metallic broek

Een tijdje terug heb ik voor mijzelf een flared broek gekocht. Helaas was de kwaliteit niet zo goed en heb ik het items retourgestuurd. Wel vond ik de look van een flared broek super mooi en het is al die tijd in mijn hoofd blijven zitten. Een flared broek kun je op verschillende manieren combineren, bijvoorbeeld met een top, een blouseje, truien, jasjes en vesten. Met alleen de flared metallic broek kun je al twintig verschillende looks maken met de items die ik heb uitgekozen. Zo kun je iedere keer je fijne flared broek aan, die zit als een pyjama en hem toch mooi combineren met telkens andere items.

Ook de flared metallic broek kun je combineren met zowel het zwarte als witte laarsje en met de twee verschillende jasjes.

Mogelijke combinaties met de flared metallic broek

 • 1 – 5 – 6 – 11 of 12
 • 2 – 5 – 6 – 11 of 12
 • 1 – 5 – 7- 11 of 12
 • 2 – 5 – 7 – 11 of 12
 • 1 – 5 – 8 – 11 of 12
 • 2 – 5 – 8 – 11 of 12
 • 1 – 5 – 9 – 11 of 12
 • 2 – 5 – 9 – 11 of 12
 • 5 – 9 – 11 of 12
 • 5 – 10 – 11 of 12

Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn herfst wishlist verder uit te breiden en alle items op deze manier te combineren! Ik heb in ieder geval zin in de herfst en de leuke kledingstukken die daarbij komen kijken!

Welke herfstige look is jouw favoriet?

Alle twaalf items om te combineren

 1. Leatherlook jack
 2. Zwart-wit geruite blazer
 3. Leatherlook rokje
 4. Flared metallic broek
 5. Zwart-wit geruite broek
 6. Wit t-shirt
 7. Zwarte metallic top
 8. Roestkleurige metallic top
 9. Zwarte coltrui
 10. Gebreide trui
 11. Zwart laarsje
 12. Wit laarsje

bron, bron

6 Comments

 • Reply
  Nykl
  oktober 12, 2019 at 10:06

  Mooie inspiratie. Ik vind het ruitjesbroek erg leuk met de coltrui of de gebreide trui.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 14, 2019 at 17:25

   Dat vind ik ook een hele leuke combinatie, basic maar altijd goed!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  oktober 12, 2019 at 20:07

  Ik hou van ruitjes love it, ik heb vandaag een grote herfst shoplog opgenomen en ik heb vooral heel veel gehaakte truien haha! fijn weekend 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 14, 2019 at 17:24

   Ik ga komende donderdag shoppen en ik ben dit keer ook echt opzoek naar warme, wollen truien!

 • Reply
  Karin
  oktober 12, 2019 at 21:28

  Leuke items! Ik vind het ruitjescolbertje en de broek ook erg mooi! Ook de roestkleur vind ik lekker herfstig 🙂

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 14, 2019 at 17:23

   Heel leuk hé? Ik vind echt alle items geweldig! De roestkleur is echt prachtig voor de herfst.

  Leave a Reply