Week 39 & 40 – Fotoshoot, freebies en veel rust

Het is nu echt herfst! Gisteren bleef het regenen, het was ontzettend koud en daarom besloot ik ook mijn eerste beker warme chocolademelk te drinken onder het mom: het is herfst! Gisteren was het ideale moment om op de bank te ploffen met een heerlijk boek of een film of te scrollen door de mooie herfstige (regenachtige) plaatjes op Instagram. Zo zag mijn avond er gisteren in ieder geval wel uit en grotendeels mij gehele week. Afgelopen week heb ik namelijk onverwachts echt rust moeten pakken en dat betekent dat ik deze week juist weer wil knallen! Benieuwd wat ik de afgelopen twee weken heb gedaan? Kijk dan snel verder.

Week 39 – een productieve week

Week 39, alweer twee weken geleden ondertussen, was voor mij een productieve week. Als ik nu terugkijk in mijn planner dan schrik ik. Aan het begin van de week ziet mijn planner er altijd netjes en georganiseerd uit. Overzicht, taken, markeringen. Wanneer ik nu kijk, zie ik gekrabbel, een overvolle to-do lijst en strepen door afspraken en taken. Chaotisch, maar uiteindelijk wel super productief.

Deze week leek in het begin ontzettend vol met school, ik zou veel tijds op school zitten en een stuk minder tijd daarom heen hebben voor mijn to-do’s. Uiteindelijk vielen er een heleboel lessen weg en kon ik dus mooi aan de slag met mijn to-do’s! Ik begon de week met het uitzoeken van een heleboel foto’s van de fotoshoot die ik voor mijn schoonzusje deed en uiteindelijk is het mij gelukt om bijna alle foto’s te bewerken in die week! Ieder vrij uurtjes stopte ik in het bewerken van de foto’s en uiteindelijk ben ik zelf tevreden over het resultaat.

Verder gooide ik mijn Pinterest op de schop! Ik organiseerde mijn borden, ik maakte nieuwe (inspirerende) borden aan en besloot meer tijd en aandacht in Pinterest te steken. Ik las namelijk op andere blogs lovende verhalen over het verkeer wat van Pinterest naar je blog komt. Tijd om dat ook eens uit te proberen. Nu zit ik iedere dag weer door mijn Pinterest te scrollen en kom ik de meest fantastische plaatjes tegen over prachtig haar en outfits. Zo begint het nu weer te kriebelen om mijn haar weer een stukje korter te knippen..

Een productieve donderdag + tip!

De donderdag had ik onverwachts vrij door de lessen die die dag uitvielen. Uiteindelijk heb ik die hele dag geblokt om aan een taak te werken. Dit kan ik je echt aanraden! Normaal gesproken lopen al mijn taken; voor school, voor de blog en andere taken door elkaar. Dit zorgt er soms voor dat ik mijn overzicht volledig verlies, iets wat totaal niet de bedoeling is wanneer je productief wil zijn. Je kunt beter je to-do lijstjes opdelen in categorieën, bijvoorbeeld een lijstje voor school, een lijstje voor de blog en overige taken en dit ook meenemen in je dagelijkse lijstjes. Blok een dag of dagdeel voor één taak of categorie. Bijvoorbeeld een dag waarop je volledig op een verslag van school richt of een dag waarop je alleen maar blogposts gaat schrijven of juist besteed aan product fotografie of het schrijven van een ebook. Op die manier kun je veel gerichter aan de slag en krijg je veel meer gedaan, omdat je je niet laat afleiden door andere taken.

Deze productieve flow heeft een beetje de gehele week nog op mij doorgewerkt en dit resulteerde in een to-do lijst die bijna helemaal af gestreept kon worden aan het einde van de week.

Week 40 – rust!

Hoe productief vorige week was, hoe minder productief deze week werd. De maandagochtend was een race tegen de klok. Op maandagochtend begin ik namelijk altijd met sporten en vervolgens heb ik de hele middag om aan mijn to-do’s te werken. Deze maandag liep dit allemaal anders, wat ik vooraf wist, want ik had een afspraak bij de kaakchirurg om mijn laatste twee verstandskiezen te verwijderen. Ik wist al hoe het zou gaan van de vorige keer, dit maakte het niet minder eng of spannend integendeel en hoopte dat ik deze week op mijn gemak toch nog wat werk verzet kon krijgen. Helaas liep het volledig anders! Dit zorgde ervoor dat ik de gehele week op de bank heb gelegen met series en mijn telefoon aan mijn zijde. Van mijn to-do’s is uiteindelijk bijna niets terecht gekomen.

Vanaf vrijdag ging het weer een beetje de goede kant op. Ik ging weer beter slapen, dat ging namelijk niet heel goed door de pijn in mijn kaak, de zwelling en de pijn nam iets af en ik was het zat om telkens op de bank te liggen. Vanaf vrijdag ging ik dus ook weer aan de slag met het schrijven van blogposts, mijn ouders helpen met de voorbereidingen voor hun reis naar New York en uiteindelijk kreeg ik zondags de smaak te pakken en gooide ik de zomerkleding uit mijn kast en maakte ik plaats voor de herfst garderobe.

8
30
20

Op de vrijdag ben ik dus aan de slag gegaan met kleine taakjes en heb ik achter de schermen van de blog gewerkt. Je kunt je op dit moment inschrijven voor de nieuwsbrief, die één keer per maand naar je wordt gemaild, met leuke kortingscodes, tips op het gebied van social media en productiviteit en leuke gratis items. Zo kwam afgelopen zaterdag de eerste freebie al online op de blog, zodat jij jouw eigen Q&A Instragram stories templates kan maken. Benieuwd hoe dit allemaal in elkaar zit? Je kunt het hier in de blog lezen of hier je gratis Q&A Instagram stories templates aanvragen en dan worden ze via de mail naar je toegestuurd.

 

 • Door hier je emailadres achter te laten, word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Deze zul je één keer per maand in je mailbox ontvangen met leuke tips, kortingscodes & meer freebies zoals deze templates. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Je kunt je gemakkelijk weer afmelden.

Komende week zal weer wat drukker zijn met veel school en geregel. Mijn ouders zijn namelijk naar New York en dus moet ik het samen met mijn broertje en zusjes zien te reilen en zeilen thuis. Lang leven een goede en strakke planning!

Hoe productief waren jouw weken?

4 Comments

 • Reply
  Sanne
  oktober 7, 2019 at 23:11

  Oh wat toevallig, ik heb gisteren ook mijn eerste warme choco op haha. Heerlijk op de bank met een dekentje erbij. Dan is de herfst zo erg nog helemaal niet… Wat leuk ook dat je zo goed bezig bent met je blog. Die templates zien er heel leuk uit!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 11, 2019 at 22:02

   Heerlijk hé? Nu voelt het meteen echt als herfst! Dankjewel, je kunt ze zeker downloaden, zodat je ze ook kan samenstellen naar eigen wens.

 • Reply
  Forever38.com
  oktober 10, 2019 at 12:07

  Goed bezig hoor ! En een fijn gevoel is dat hè, een bijna afgestreepte to-do lijst hebben !

 • Leave a Reply