Gratis Q&A Instagram Stories Templates

Instagram is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. We scrollen door de verschillende instagram accounts, delen onze mooiste foto’s en we geven anderen een kijkje in ons leven. Daarnaast komen we ook steeds meer over anderen te weten door Instagram Stories. We kunnen vragen stellen door de vragensticker, maar daarnaast doen we ook Q&A’s op Instagram. Dit wordt vaak gedaan door gebruik te maken van templates om dieper in te gaan op verschillende onderwerpen.

Deze Q&A Stories templates kun je zelf maken of je kunt ze overnemen van anderen. In het laatste geval laat je de naam van degene die het template gemaakt heeft, staan. Het zelf maken van de templates kost even tijd, maar ik wil je daar een handje bij helpen!

8
30
20

 

Je kunt mijn templates gebruiken, deze zijn te vinden in mijn Pinterest board, maar ik geef je nog iets extra’s! Je kunt op dit moment 32 templates downloaden die je vervolgens naar eigen stijl kunt veranderen. Een andere tekst, een andere taal, een andere achtergrond, andere vragen én met jouw eigen naam erbij. Helemaal gratis! Via onderstaand formulier krijg jij toegang tot de templates en kun jij direct aan de slag!

 

* Door hier je emailadres achter te laten, word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Deze zul je één keer per maand in je mailbox ontvangen met leuke tips, kortingscodes & meer freebies zoals deze templates. Wil je de nieuwsbrief niet ontvangen? Je kunt je gemakkelijk weer afmelden.

Ik ben heel benieuwd naar jouw creaties met deze templates. Laat het mij vooral weten op Instagram en tag mij een keer in jouw Q&A Stories!

Lots of Love, Suzanne Elisa

 

No Comments

Leave a Reply