Mijn herfst fashion wishlist

Voordat ieder seizoen begint, maak ik voor mijzelf een lijstje met items die ik graag voor dit seizoen zou willen. Vooraf doe ik wat onderzoek naar de verschillende kleuren en materialen die je veel gaat zien dat seizoen, hierbij kijk ik ook goed naar welke kleuren mij wel en niet goed staan, ik duik nog even mijn kledingkast in en vervolgens ga ik aan mijn bureau zitten (of op de bank) en maak ik een lijstje met kledingitems die ik nog graag zou willen toevoegen aan mijn collectie. Zo gezegd, zo gedaan en vandaar ook dat ik vandaag mijn herfst wishlist met je deel!

Nadat ik onderzoek heb gedaan, ben ik gaan zitten om mijn wishlist samen te gaan stellen. Ik had prachtige laarsjes gezien van Tamaris met een ruit en het leek mij prachtig om ze te combineren met een zwart basic jurkje. De laarsjes moesten er sowieso komen, want ik vond ze fantastisch! Vervolgens moest er dus ook een jurkje op mijn wishlist komen, want een basic zwart jurkje ontbrak nog in mijn kledingkast. Ik heb heel veel verschillende jurkjes bekeken, maar ik wist niet goed wat voor iets ik wilde. Ik bleef verder zoeken en zoeken en uiteindelijk kwam ik dit jurkje tegen van Most Wanted. In combinatie met de laarsjes lijkt dit mij super leuk, niet al te chic, maar precies goed.

Een ander item, of eigenlijk twee items, staan al langere tijd op mijn wishlist. Ik heb hier afgelopen lente al naar gekeken, maar telkens kwam ik niet het juiste item tegen. Ik wilde namelijk graag een pak in een geruite print. Na lang zoeken ben ik toch afgeweken van de print die ik oorspronkelijk in gedachte had en nu is mijn oog gevallen op een andere ruit die terugkomt in deze broek en blazer. De items zijn beide van My Jewellery en los van elkaar verkrijgbaar. Ik vind ze beide prachtig en ik zie mijzelf dit al helemaal dragen samen en los van elkaar.

Aan het einde van de zomer kocht ik een prachtige lange jurk met bloemen. Ik heb deze jurk ondertussen al een aantal keer aan gehad en ik heb het gevoel dat dit de jurk is waar ik in ga leven. Ik kan hem namelijk op verschillende manieren combineren en zowel in de herfst, winter en lente dragen. Het kan niet anders dat deze veel gedragen gaat worden. Nu ik eenmaal deze jurk heb, kom ik alleen nog maar meer van dit soort jurken tegen, die stuk voor stuk toch anders zijn. Ook op mijn wishlist staan dus twee van dit soort jurken, omdat ik het simpelweg ideaal vind om te dragen en het toch gekleed is! De lila blousejurk van My Jewellery kwam ik als eerste tegen en is in mijn hoofd blijven hangen. Even later kwam ik de gebloemde jurk van Ydence tegen die ook niet meer uit mijn hoofd gaat. De jurk van Ydence is toch weer anders dan de jurk die ik al heb en de jurk van My Jewellery.

Daarnaast kwam ik op veel plaatsen witte laarsjes tegen. Vooral wanneer ik door mijn Instagram feed scrolde, kwam ik prachtige outfits tegen combineert met een wit laarsjes. Ik vond dit fantastisch! Uiteindelijk ben ik nergens meer leuke witte laarsjes tegen gekomen tot ik een tijdje terug deze laarsjes tegen kwam. Lak en wit in één, twee dingen die ik leuk vind met een niet al te hoge hak. Ideaal voor alledaags!

Wellicht heel gaaf in combinatie met de broek van het pak of op het rokje of op de items die ik nog in mijn kast heb liggen, is deze jeansblauwe trui. Mijn truien beginnen allemaal te verslijten en zijn niet meer zo mooi om te dragen naar school, stage of werk. Daarom wordt het tijd om deze aan te vullen met nieuwe items en ik vind deze trui echt prachtig. Het is een grove trui in een jeansblauwe kleur die je met veel items kan combineren.

Afgelopen zomer heb ik heel veel rokjes en jurkjes gedragen, dat ik het nu weer jammer vind dat ik weer meer broeken moet dragen. Ik heb namelijk niet zo heel veel jurkjes voor de winter en verder alleen maar leren rokjes. Dit rokje van Ydence lijkt mij daarom een mooie toevoeging en wellicht ook heel tof met de witte laarsjes of mijn laarsjes van Tamaris!

Dit zijn de items die op mijn wishlist staan. Ik ben ook heel benieuwd wat er op jouw wishlist staat voor dit najaar en welke items je misschien nog zoekt. Ik ben in ieder geval heel tevreden als ik deze items nog stuk voor stuk kan gaan toevoegen aan mijn collectie.

Liefs, Suzanne

Tweedelig pak (broek en blazer) van My Jewellery / Zwart jurkje van Most Wanted / Lange jurk van My Jewellery /
Witte laarsjes van Come Get Fashion / Blauwe trui van Ydence / Gebloemde jurk van Ydence / Rokje van Ydence 

 

8 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  september 26, 2019 at 09:16

  Wat een heerlijk lijstje. En ik vind truien op een rokje of zomerjurkje zo leuk staan.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   september 30, 2019 at 09:14

   Inderdaad! Zo kun je de zomerse items toch nog langer doordragen.

 • Reply
  Diolifestyle.nlio
  september 26, 2019 at 19:37

  Ooh! Dat pak. Love it. Ziet er echt heel erg vet uit!

 • Reply
  Sarah
  september 27, 2019 at 06:17

  Mooie wishlist! Op mijn lijstje staat vooral nog een warme, comfortabele trui. Dat heb ik echt dringend nodig. Het jeansblauwe exemplaar dat jij hier toont vind ik ook echt wel mooi. Zo’n trui kan je inderdaad wel met erg veel combineren. Handig!

  • Reply
   Suzanne Elisa
   september 30, 2019 at 09:13

   Ik was helemaal niet opzoek naar deze specifieke jeansblauwe kleur, maar nu komt hij niet meer van mij wishlist af! Hij is zo leuk!

 • Reply
  darinanykl
  september 28, 2019 at 08:11

  Een mooi wensenlijstje. Het pak is echt geweldig!

 • Leave a Reply