Q&A: sieradencollectie, de slappe lach & studie!

Het is weer tijd voor een Q&A! Dit is namelijk al een hele lange tijd geleden. In deze blogpost geef ik antwoord op de vragen die jullie mij massaal stelde. Vragen zoals: “Gebruik je nog steeds je bullet journal? en “Hoe vaak sport je in de week?”. Tijd om ze eens te beantwoorden!

Wat is je grootste hobby?
Ik ben het allerliefst creatief bezig, in de breedste zin van het woord. Zo kan ik uren sleutelen aan mijn blog, fotograferen en nabewerken, tekenen, knippen en plakken en daarnaast vind ik het ook heerlijk om met stof bezig te zijn. Zo heb ik voor mijzelf een snoezeldeken gemaakt en deze neem ik naar iedere stage weer mee om met de kinderen mee te spelen. Ik blijf bezig met al mijn creatieve hobby’s en het worden er steeds meer!

Wat is je favoriete tijdschrift?
Ik lees niet standaard elke week of elke maand een tijdschrift, maar tijdschriften die ik heel leuk vind, zijn de Flow & Linda Meiden. Ook wil ik nog wel eens de Libelle van mijn moeder doorbladeren.

Gebruik je nog steeds je bullet journal?
Ik gebruik mijn bullet journal nog steeds! De laatste paar maanden is het wel een stuk minder geweest. Ik heb al mijn spullen op zolder liggen en daar is het de afgelopen maanden te warm geweest om te gaan zitten. Op de planning voor morgen staat om de zolder op te ruimen, dus dat ga ik dan ook doen, zodat ik daarna weer kan gaan beginnen. Ik heb er namelijk wel weer superveel zin in!

Wat is je lievelingsvak op school?
Ik studeer Pedagogiek en bij mij zijn iedere periode de vakken weer anders. Op dit moment volg ik mijn minor en heb ik weer andere vakken als voorgaande jaren. Ik vind nu het vak ‘gezinsplan’ erg leuk, hierbij gaan wij een plan schrijven voor een gezin waarin meerdere problemen zijn. Erg interessant! In deze blogpost schreef ik al meer over wat mijn minor precies inhoudt.

Wanneer had je voor het laatst te slappe lach?
Gisteravond had ik enorm de slappe lach toen mijn moeder een opmerking maakte. We zaten met een gedeelte van het gezin beneden te praten over kinderen en een kinderwens, waarbij ik de opmerking maakte dat ik er wel vier kinderen wil. De vriend van mijn zusje zei op dat moment of ik dan een stadsbus ging gebruiken om ze allemaal te vervoeren. Waarop mijn moeder weer heel snel reageerde; Bravo, Bram vervoert ons. Wij lagen dubbel! Mijn vriend heet namelijk Bram en de bussen hier in Brabant heten Bravo (Brabant vervoert ons).

Wat gebruik je om te plannen?
Ik gebruik mijn Structuurjunkie Planner om te plannen. Hier schrijf ik al mijn afspraken en taken in. In mijn lesrooster heb ik in mijn Google Calender staan die is gekoppeld met mijn telefoon en laptop. Daarnaast gebruik ik Editior Calender om mijn blogposts in te plannen.

Komt er nog ooit een sieradencollectie?
Voor degene die het niet weten, ik heb jaren geleden twee sieradencollecties opgezet in samenwerking met een ander merk. Dit was echt ontzettend leuk! Op dit moment zijn er nog geen hele concrete plannen, maar zeg nooit-nooit.

Wat is je favoriete plant?
Ons huis staat vol met de pannenkoekenplant en dat is echt mijn favoriet. Dit begon ooit met één plantje en deze collectie is al snel uitgebreid door allemaal stekjes!

Hoe vaak sport je in de week?
Ik sport op dit moment twee keer in de week in een warmte cabine, daarnaast probeer ik nog twee keer een workout te doen van ongeveer 15 minuten. Zo deed ik afgelopen week al deze 15 minute workout mee. Daarnaast ben ik de challenge aangegaan om iedere dag 10.000 stappen te zetten om ook op die manier voldoende te bewegen.

Hoe lang ben je al samen met je vriend?
Mijn vriend en ik zijn alweer bijna drie jaar samen!

Wat is voor jouw belangrijk in een relatie?
Wat ik belangrijk vind, is dat je er beide tijd en energie in moet stoppen, anders gaat het denk ik al heel snel mis. Dit kan in de kleine dingen zitten. Zo hebben we een tijdje terug afgesproken om om de beurt iets te bedenken om te gaan doen, bijvoorbeeld samen naar de stad te gaan, ergens te gaan eten, samen film te kijken. Dit kan zo groot en zo klein, zo duur en goedkoop als je zelf wilt.

Wat vind je leuk om cadeau te geven?
Ik vind het leuk om iets cadeau te geven waar de ander ook echt iets aan heeft of wat helemaal bij diegene past. Ik vind het leuk als ikzelf weet dat ik er heel goed over heb nagedacht en het vervolgens volledig in het straatje van die persoon is.

Welke fashion items staan er nog op je wishlist?
Ik heb een aantal dingen die nog op mijn wishlist staan voor dit najaar, namelijk: een zwart jurkje, een mooie wollen trui in het crème, grijs of lichtblauw en een geruild jasje.

Welke plannen heb je voor het najaar?
Ik heb op dit moment nog niet heel veel plannen. De meeste aandacht gaat uit naar mijn minor. Daarnaast ben ik achter de schermen van de blog ook veel bezig en voor de rest kijk ik wat de toekomst gaat brengen. Nog geen hele grote plannen in ieder geval.

Ben je een ochtend- of een avondmens?
Een ochtendmens! Ik lig vaak erg vroeg in bed en sta het liefst ‘s ochtends weer op tijd op. In de ochtenden kan ik het meeste werk verzetten.

Welke serie volg je op dit moment?
Ik volg op dit moment Station19 en daarnaast wacht ik op het nieuwe seizoen van Younger. Ik ben net klaar met de serie You Me Her en die vond ik ook erg leuk om te kijken.

Overhemd van Seidensticker / Witte jeans van Only / Sneakers van Shoetime / Ketting van LÕU.YETU / Horloge van Zinzi /Armband van Pandora / Tas van Aliexpress – Alles over deze outfit kun je lezen in deze blogpost.

Dat waren mijn antwoorden op jullie vragen. Wie weet komt er over een tijdje weer een update door middel van een Q&A!

Welke serie kijk jij op het moment? En wanneer had je voor het laatst de slappe lach?

No Comments

Leave a Reply