Favoriete aankopen van deze zomer

Ieder jaar doe je wel een aantal miskopen. Items die misschien toch tegenvallen, niet zo fijn zitten, niet voldoen aan je verwachtingen of het al heel snel begeven. Die miskopen wil ik het liefst zo snel mogelijk vergeten en ik wil me liever focussen op juist mijn favoriete aankopen. Deze aankopen gebruik ik namelijk bijna iedere dag of iedere week, met kleding precies hetzelfde; ik draag alleen nog maar dat leuke jurkje of rokje. Tijd om mijn favoriete aankopen van deze zomer met je te delen en wellicht wordt het ook een favoriet van jou! 

Zwarte sandaaltjes

In mei ben ik begonnen met werken bij een schoenenzaak, wat betekent dat je ook schoenen draagt van de winkel. Ik begon met ontzettend leuke gele sneakers en als snel volgde een paar sandaaltjes. Zeker met het mooie weer is het leuk om sandaaltjes te dragen. Dit was echt de beste aankoop! Ik loop regelmatig op sandaaltjes, maar hier hou ik het nooit lang op uit. De sandaaltjes zijn van Code F en zijn echt heerlijk om te dragen en daarnaast zijn ze zwart en passen ze dus overal bij! Ondertussen heb ik de sandaaltjes bijna iedere dag aan gehad deze zomer en heb ik er dagen achter elkaar op gewerkt. Dat zegt wel iets!

Roestvrijstalen rietjes

Een andere aankoop die ik iedere dag heb gebruikt tot nu toe, zijn roestvrijstalen rietjes. Voorheen gebruikte ik nooit echt ietjes, maar het is beter voor je tanden om bepaalde drankjes met een rietje te drinken. Ik besloot om eens rond te kijken voor roestvrijstalen rietje en sinds dat ik ze in huis heb, heb ik ze nog iedere dag gebruikt. Het ziet er leuk uit, het is beter voor je tanden, wat wil je nog meer! Ikzelf kocht deze roestvrijstalen rietjes, de zilveren voor in huis en de zwarte voor bij mijn uitzet.

Crèmekleurige top

Ik liep door de stad opzoek naar een lichte jeans en uiteindelijk kwam ik thuis met de lichte jeans en een crèmekleurige top van Only. Deze top heb ik tijdens mijn vakantie op Gran Canaria heel erg graag aangehad, want hij zat prachtig! Het is een hele simpele, basic top die perfect was bij mijn figuur en daarnaast ook nog makkelijk te combineren met de andere items die ik bij had. Echt een super fijne aankoop!

Spijkerjasje

Net voor de zomer begon, begon mijn spijkerjasje aan zijn laatste leven. Achteraf ook niet heel gek, want ik had het al jaren en droeg het zo ontzettend veel. Ik kon uiteindelijk met veel moeite afscheid doen, maar er moest wel meteen vervanging komen voor mijn geliefde spijkerjasje. Na lang zoeken op het internet in allerlei webshops, kwam ik uiteindelijk het perfecte spijkerjasje tegen en ondertussen heb ik het al zoveel aangehad. Bij iedere outfit grijp ik er naar en draag ik het in de ochtenden en avonden wanneer het wat is afgekoeld of wanneer ik op de scooter stap.

Boek

Ik vertelde al kort in mijn reisverslag welke twee boeken ik mee had op vakantie. Het allereerste boek wat ik die vakantie las, was De Flirtcursus van Laura de Koning. Ik kocht dit boek een aantal dagen voordat ik op vakantie ging en wat ben ik blij dat ik dit nog in mijn koffer heb gestopt. Het was een ontzettend leuk boek en ik wilde alsmaar doorlezen en doorlezen en helaas kwam er een einde aan. Ik vond het zo ontzettend leuk en het liefst lees ik hem nu nog eens! Wel heb ik nog even rondgekeken en Laura de Koning heeft nog één boek meer, wie weet voor de volgende vakantie!

Dit waren mijn favoriete aankopen van deze zomer. Ik heb eigenlijk nog tig kledingstukken die ik op kan noemen die heerlijk zijn en die ik heel veel heb gedragen, maar dit waren toch echt wel de meest geliefde items van deze zomer.

Wat is jouw favoriete aankoop geweest?

 

No Comments

Leave a Reply