Lief Dagboek – Augustus 2019

Augustus is alweer voorbij en het was een maand waarin ik per dag bekeek wat ik deed. Vooraf maakte ik een planning en halverwege de week kwam ik erachter dat ik niets van de planning had gedaan. Gelukkig kon ik er afgelopen maand goed mee omgaan, want ik had vakantie en niets hoefde perse. Daarnaast ging ik afgelopen maand ook op vakantie samen met mijn vriend en viel er al een weekje weg, waarin ik ook écht niets hoefde te doen. Vandaag tijd om eens terug te blikken naar afgelopen maand. 

Augustus begon met aftellen. Ik kreeg namelijk 4 augustus vakantie van het werk en moest dus nog maar een paar dagen werken. Vervolgens begon de vakantie meteen goed, want we besloten donderdags namelijk om kaartje te bestellen voor Mamma Mia en uiteindelijk zaten mijn moeder en ik zondag 4 augustus mee te zingen in Utrecht. Meteen een goed begin van de vakantie!

Die week daarop was erg rustig en stond in het teken van de laatste voorbereidingen van de vakantie. Zo lakte ik mijn nagels, zodat ze een mooi kleurtje hadden voor de vakantie, begon de eerste vakantiestress, zocht ik mijn outfits bij elkaar, schreef ik nog wat blogposts en als aller laatste zette ik mijn mail op out of office. Echt vakantie!

Toen waren we helemaal klaar voor vertrek en vertrokken we zaterdag 10 augustus en kwamen we zaterdag 17 augustus rond middernacht weer thuis aan. Hoe onze vakantie er precies uitzag, heb ik al gedeeld in deze blogpost. Ik had na de vakantie zo’n zin om even alles van mij af te schrijven en te delen, dat ik dat vrijwel meteen heb gedaan nadat ik thuis was gekomen.

Vervolgens had ik zelf nog twee weken vrij van school (echt super lang dit jaar!) en in die weken deed ik echt vrij weinig voor mijn doen en verveelde ik mezelf zelfs op sommige momenten. Gelukkig kreeg ik in de laatste week van mijn vakantie de vibe weer te pakken en ging ik weer fanatiek aan de slag met sporten, bewegen, bloggen en ging ik ook mijn ritme weer oppakken van vroeg naar bed en ’s ochtends er ook weer op tijd uit.

Het is niet dat ik in die twee weken tijd niets meer heb gedaan. Zo ging ik namelijk met mijn moeder en zusje naar Heeze naar Ratatouille, een super leuk boetiekje met kleding, accessoires en interieurspulletjes. In dit soort winkeltjes moet ik echt mijzelf in bedwang houden en niet al te veel kopen. Dit keer aardig goed gelukt, want ik kwam alleen thuis met een prachtige jurk!

Ook ging ik naar de kapper en werden mijn haren weer netjes in model geknipt, wat na de vakantie geen overbodige luxe was en ging ik weer voor highlights en wat prachtige grijze plukken. Nu is mijn haar weer heerlijk asblond/grijs! Daarnaast ging ik met mijn moeder en zusje naar de outlet in Roermond, ging ik zwemmen, maakte ik leuke plannen met vriendinnen en moest ik ook een bezoekje brengen aan de tandarts. Nu zijn we alweer in september belandt en moet ik weer beginnen met school.

Dit was een korte terugblik naar wat ik afgelopen maand deed. Komende maanden zullen weer wat meer ‘normaal’ en gestructureerd zijn. Ik merk dat ik dit wel echt gemist heb en weer toe ben aan plannen, lijstjes maken en vastigheid. Deze week ga ik (gelukkig) ook weer beginnen met school en ga ik daar weer mijn weg in zien te vinden (dat is wel nodig na de vakantie!). Benieuwd wat mij komend schooljaar te wachten staat? Hier schreef ik afgelopen week al een blogpost over die je nog kunt lezen.

Hoe zag jouw zomer eruit?

No Comments

Leave a Reply