Mijn favoriete bikini van deze zomer

De vakantie zit er weer op en dat betekent dat mijn bikini’s weer opgeborgen kunnen worden in de kast en ik weer moet nadenken over mijn kleding. Op vakantie was het zo heerlijk; ik kwam mijn bed uit, trok mijn bikini aan en een jurkje of shortje en ik was klaar voor de dag. Nu moet ik eerst kijken wat het weer doet, wat ik op de planning heb staan en vervolgens welke kleding hier bij past. De afgelopen maand heb ik echt ontzettend veel mijn bikini’s aangehad en met name de bikini die ik ook hier draag op de foto. Vandaag meer over de bikini en mijn struggles. 

Over het algemeen draag ik altijd bikini’s op vakantie. De laatste twee jaar wil ik ook nog wel eens voor een badpak kiezen. Dit vind ik namelijk fijn zitten en je kunt het ook dragen als top met een rokje of shortje, maar het enige nadeel is dat je niet zo mooi bruin wordt met een badpak. Daarom gaat mijn voorkeur uit naar een bikini. Een aantal jaar geleden kocht ik mijn eerste bikini bij LASCANA en nu heb ik wederom een bikini van LASCANA en ik heb hem afgelopen zomer zoveel gedragen!

De bikini die ik afgelopen zomer het meest heb gedragen, is deze bikini van s. Oliver. Het voordeel van LASCANA is dat je kunt mixen en matchen met de verschillende tops en broekjes. Ik ben daarom gegaan voor een highwaist-bikinibroekje en een triangeltop. Ik draag zelf al graag highwaist broeken en ondergoed, maar ook als bikinibroekje is het heerlijk om te dragen. Daarnaast vond ik het ook heel prettig met zwemmen, je hebt niet het idee dat er iets afzakt wanneer je uit het water stapt.

Voorheen heb ik het altijd vervelend gevonden om in bikini rond te lopen, dan zag iedereen mijn kleine borsten en brede heupen. Hier heb ik gelukkig steeds meer vrede mee en nu vind ik het zelfs geen probleem om een triangel bikini te dragen. Je kunt bij deze bikini kiezen uit verschillende broekjes en topjes en het helemaal naar jouw smaak matchen. Zo vond ik het eens leuk om een hoger broekje te hebben en had ik eventueel ook voor een andere top kunnen kiezen. Zo kun je ook kiezen voor een grotere maat in het broekje en een kleinere top of juist andersom. Ik draag soms namelijk één of twee maten kleinere in mijn bovenstukjes en wanneer je kunt mixen en matchen, kun je daar rekening mee houden.

Wat overigens ook heel fijn was aan deze bikini met een highwaist-broekje, ik kon mijn food belly verstoppen wanneer ik net iets te veel had gegeten en vervolgens zag niemand het! Daarnaast zag de bikini er door het mooie printje totaal niet duf uit, maar juist super vrolijk en speels, ook al was het een highwaist-broekje.

Mijn bikini komt dus van LASCANA en ik heb het highwaist-bikinibroekje gecombineerd met het triangelbovenstukje. Het broekje is verkrijgbaar vanaf maat 34 en de top vanaf maat 32. Zo kun je dus kijken naar jouw figuur en maten en daar de perfecte set bij vinden. Deze set van s. Oliver is verkrijgbaar vanaf €59,98 via LASCANA.

Heb jij wel eens een highwaist-bikinibroekje gedragen?

 

No Comments

Leave a Reply