Favorieten van de afgelopen tijd

In de loop der tijd verzamel ik een heleboel favorieten op ieder gebied. Denk aan series, drankjes, gadgets, beauty & fashion. Bij mijn make-up gebruik ik bepaalde producten bijvoorbeeld langere tijd, maar komen er ook weer eens nieuwe producten op mijn favoriet die zich dan in het rijtje ‘mijn all time favorites’ toevoegen. Hetzelfde geldt voor fashion, ik ben vaak langere tijd trouw aan dezelfde kledingstukken en die draag ik ook heel veel, maar een nieuw item kan ook zomaar heel vaak gedragen worden en zich tot favoriet bekronen. Tijd om eens mijn favorieten van de afgelopen tijd te delen. 

iPhone X

Mijn favoriete gadget, laten we daar maar meteen mee beginnen. Het is namelijk mijn duurste aankoop geweest van de afgelopen tijd, namelijk mijn nieuwe telefoon. Ik vertelde er hier al meer over, want mijn telefoon ging helaas stuk en er moest dus een nieuwe telefoon komen. Mijn telefoon had al langere tijd kuren en wilde op een gegeven moment echt niet meer meewerken. Mijn telefoon had namelijk een beetje zijn eigen wil. Tijd dus voor een nieuwe. Ik heb nu de iPhone X gekocht en ik ben er nu super blij mee. Ik heb ook onwijs veel opslagruimte, dus ik kan flink vooruit met films downloaden via Netflix, foto’s maken, want hi, goede camera! Helemaal happy en natuurlijk ook ideaal om hem nu mee te nemen op vakantie voor mooie foto’s.

Rieten tasje

Dit rieten tasje is ook een nieuwe aankoop en ik vind hem zo leuk. Ik heb hem al oneindig veel gedragen, omdat hij simpelweg iedere outfit leuker maakt en ook overal bij past. Je had het tasje al voorbij kunnen zien in de post van afgelopen zaterdag, want ook daar droeg ik hem bij mijn outfit. Het is een heel handig tasje, rond en er past ontzettend veel in! Ik kocht hem zelf via Aliexpress en had hem dus voor een prikkie in huis en nu al super veel plezier van!

Favoriete drankje

Daarnaast heb ik weer een nieuw drankje (her)ontdekt. Ik drink namelijk de laatste tijd regelmatig Dubbelfris Light Appel Perzik. Ik vind dit een heerlijk verfrissend drankje, zeker met flink wat ijsklontjes erin! Daarnaast ben ik ook steeds vaker drankjes aan het mixen en mix ik mijn Dubbelfris met een beetje spa rood, ijsklontjes en citroen en limoen. Ook een heerlijke combi!

GLOW X MUA Bronzed Perfection

Ook deze favoriet komt misschien niet helemaal onverwachts. Ik had het er namelijk al over in de post over mijn zomer make-up routine. Ik deelde hierin al dat ik deze bronzer zo ontzettend graag gebruik. Ik gebruik hem dan in combinatie met de Benefit Hoola en een oud kitje van Essence, namelijk Essence The Glow Must Go On Bronzing & Highlighting palette (niet meer verkrijgbaar). Dit zorgt voor mij echt voor de perfecte combinatie van glowy en bronzy.

Wandelen

Ook heb ik een nieuwe favoriete activiteit, ik ben namelijk de laatste tijd veel aan het wandelen. Zo wandel ik regelmatig een uur en vervolgens heb ik weer flink wat energie (zeker als ik ga wandelen als ik aan het inkakken ben) en jeukt het overal van de muggenbulten en processierupsbulten! Dit laatste gaat vaak wel weer over na een douche en die energie blijft gelukkig. Ook zorgt het ervoor dat ik lekker creatief wordt en weer zin heb om bijvoorbeeld aan de blog te werken en weer vol inspiratie ben.

Haren in de krul

De laatste favoriet is iets wat ik regelmatig met mijn haren doe, namelijk krullen. De laatste tijd pak ik steeds vaker de krultang of ik ga aan de slag met de stijltang voor beachy waves. Toch gaat mijn voorkeur op het moment uit naar de krultang en ik merk ook nu ik dit steeds vaker doe, ik er ook steeds sneller in wordt. Daarnaast heb ik het geluk dat het op mijn haar altijd goed uitpakt en ik er verschillende dagen plezier van heb. Love it!

Dat waren mijn favorieten van de afgelopen tijd en ik merk dat ik misschien nog wel uren door kan praten/typen over deze favorieten. Daarnaast komen er ook steeds meer dingen in mijn hoofd op, van ‘ohja, dat kan ik ook nog vertellen!’. Toch ga ik het voor nu hier bij laten en deel ik wellicht binnenkort weer een aantal nieuwe favorieten met je!

Wat is jouw meest favoriete drankje?

No Comments

Leave a Reply