When Yellow Meets Blue – Outfit

Naast dat ik zelf veel blog, lees ik ook van andere meiden hun blogs. Ik heb zo een aantal meiden die ik op de voet volg, zowel hun blog, Instagram en eventueel zelfs YouTube. Onlangs zag ik bij Lindsey weer eens een outfitpost en ik dacht; dat is bij mij lang geleden! Sonde, want ik heb nog zoveel leuke items in mijn kast hangen en heb nog zulke leuke ideeën voor outfits dat ik besloot om het ook weer eens te doen. Ik besloot om mijn slim fit overhemd uit de kast te pakken, ik keek mijn zusje lief aan en eventjes later stond mijn SD-kaartje vol met prachtige foto’s van mijn outfit. Benieuwd?


De afgelopen tijd is het weer steeds een beetje wisselend geweest en dat merk ik ook aan mezelf. Ik heb geen zongebruind kleurtje, ik raak mijn zomerse items in mijn kast op en af aan en grijp soms zelfs naar een lange broek. Het is ook nooit goed bij ons Nederlanders, want vorig jaar heb ik alleen maar mijn zomerse kleding aan gehad en heb ik bijvoorbeeld andere items niet aangeraakt. Nu merk ik bijvoorbeeld wel dat ik bepaalde items lastig vind om te combineren, omdat het de afgelopen tijd zo wisselend weer is geweest en ik bepaalde items al langere tijd niet meer heb gedragen.

Ondanks dat ik dames overhemden soms lastig vind, voor mannen heb je zo ontzettend veel keus, vind ik dit toch een hele leuke outfit geworden. Volgens mij heeft dit alles te maken met hoe ik hem gecombineerd heb. Zo heb ik bijvoorbeeld mijn overhemd geknoopt, waardoor je een beetje mijn buik ziet. Heb ik mijn haren in de krul gegooid, heb ik een rieten tasje om en heb ik last but nog least een verrassende kleur toegevoegd door de gele sneakers. Alles bij elkaar maakt het dus heel speels en voor mij ineens niet meer zo lastig.

Grote kans ook dat het vooral aan mij ligt dat ik het lastig vind, omdat ik het zo weinig draag. Toch heb ik nu een nieuwe boost aan inspiratie gekregen en heb ik weer zin om vaker een overhemd te dragen.

Vooral de verschillende materialen en verschillende kleuren maken deze outfit zo leuk. Hoe langer ik er namelijk naar kijk, hoe langer ik de outfit aan heb, hoe leuker ik het vind worden. Een overhemd, een jeans, riet, (nep)leer van het hengsel van de tas, suède look van de schoenen. Blauw, okergeel, wit, zilver, bruin en natuurlijk ook de verschillende kleurtjes in mijn haren.

Ik heb nu in ieder geval helemaal zin om weer meer te spelen met kleuren en natuurlijk ook met een overhemd. Aan de ideeën hoeft het in ieder geval niet te liggen, ik heb namelijk ook helemaal zin om het te combineren met een kort broekje en leuke enkelbandjes. Wie weet komt daar de volgende keer een leuke outfit post over.

Details:

  • Overhemd – Seidensticker
  • Witte jeans – Only
  • Sneakers – Shoetime
  • Ketting – LÕU.YETU
  • Horloge – Zinzi
  • Armband – Pandora
  • Tas – Aliexpress

Hoe combineer jij een overhemd?

No Comments

Leave a Reply