Lief Dagboek – Week 32 – Bijna op vakantie!

Wanneer deze blogpost online verschijnt, zitten al een paar dagen van onze vakantie in Gran Canaria erop. Afgelopen zaterdag zijn we vertrokken en wellicht heb je al het een en ander voorbij zien komen op Instagram van onze vakantie. Deze blogpost is dan ook geschreven voor ons vertrek naar Gran Canaria en hierin vertel ik je nog alles over de week voor ons vertrek met alle voorbereidingen en we gingen naar de film! Kijk je mee?

Afgelopen maandag werd ik pas laat wakker, wat bij mij de laatste tijd steeds vaker gebeurd. Ik slaap de afgelopen tijd ook wat slechter, wellicht door het iets warmere weer. Ook ga ik wat later naar bed, maar ik merk dat ik wel echt voldoende slaap nodig heb. Ik probeer dus wel telkens mijn uren te slapen, maar ondertussen heb ik mijn vaste ritme van 21:30 tot 07:30 losgelaten. Ik kijk dus echt per dag wat ik nodig heb, hoe ik mijn voel en zet ook geen wekker.

Afgelopen maandag werd ik dus wat later wakker samen met mijn vriend en zijn we vervolgens gaan sporten. In de middag zijn we even naar Eindhoven gegaan om nog wat te winkelen voor de vakantie en daarna wat te eten. Toen we eenmaal weer thuis waren, besloten we om ‘s avonds onverwachts naar de film te gaan. We gingen naar The Lion King en ik vond het super mooi. Ik heb de originele film al heeeel lang niet meer gezien en had ook totaal geen idee meer van het gehele verhaal, maar toen ik hem weer zag, vielen alle stukjes weer op zijn plaats. Alle liedjes kende ik ook nog!

Dinsdag ben ik weer richting huis gegaan en ben ik begonnen met het maken van armbandjes. Mijn zusje begon hier ineens mee en ik had ook vrij snel de vibe te passen. Nu heb ik allemaal matchende armbandjes gemaakt bij mijn outfits voor de vakantie. Afgelopen woensdag ging ik namelijk mijn kleding uitstallen op bed wat ik allemaal mee wou hebben op vakantie. Ik heb setjes klaar gelegd en vanaf daar hoefde ik alles alleen nog maar in te pakken in mijn koffer.

Donderdag en vrijdag heb ik rustig aan gedaan en ben ik ook bezig geweest met wat voorbereidingen. Ik heb mijn nagels weer een leuk kleurtje gegeven, ik heb nog wat aan de blog gewerkt, heb mijn koffer ingepakt en nog wat leuke armbandjes bij gemaakt. Aan het einde van e week stelde ik ook nog mijn afwezigheidsbericht in van de mail en toen kon de vakantie echt beginnen voor mij. Voor nu is dus alles ingepakt en ben ik helemaal klaar voor vertrek en heb ik er super veel zin in!

Na onze vakantie zullen er wat meer blogposts verschijnen over de vakantie. Voorheen maakte ik na een vakantie altijd een vakantieverslag met meerdere blogposts. Wellicht kan ik dat ook dit keer doen. Ik ben nu gedurende onze vakantie telkens korte dagboek verhaaltjes aan het schrijven in notitieboekjes en in mijn telefoon. Wie weet is dit bruikbaar met wat leuke foto’s voor dit soort blogposts. Nu gaan we eerst heerlijk genieten van de komende dagen!

Hoe gaan jouw vakantie voorbereidingen er aan toe?

No Comments

Leave a Reply