Mijn zomer make-up routine – Zomer 2019

Wanneer deze blogpost online verschijnt, kom ik waarschijnlijk mijn bed uit gelopen, doe ik mijn make-up voor de laatste keer thuis, kleed ik mij aan, pak ik de laatste spullen en vertrekken we richting het vliegveld. We vertrekken namelijk op vakantie. Gisterochtend heb ik mijn make-up gedaan en vervolgens alles ingepakt. Vandaag doe ik mijn make-up vanuit mijn toilettas, een laatste check of ik al mijn spulletjes bij heb voor de vakantie. Ik verwacht niet dat ik iets vergeten ben, want de afgelopen weken doe ik telkens mijn make-up op dezelfde manier. Ik gebruik dezelfde producten en creëer telkens ongeveer dezelfde look. Vandaag wil ik die look met je delen. 

Ik merk dat ik toch altijd weer een beetje op dezelfde looks uit kom. De ene keer speel ik weer wat meer met ooglooks, dan breng ik weer wat meer blush aan, dan ben ik in een fase waarin ik veel fellere kleuren gebruik op mijn lippen, maar over het algemeen is het voor mij vrij basic en komt het vaak overeen.

Op dit moment gebruik ik veel producten die zorgen voor een zongebruind tintje en schaduwen in mijn gezicht. Daar gebruik ik op dit moment drie producten voor die ik door elkaar gebruik en die mij een mooie glow geven, maar tegelijkertijd ook zorgen voor de schaduwen in mijn gezicht. Ik merk zelfs aan de producten dat ik ze veel gebruik, want ze beginnen langzaam maar zeker op te raken. Ik heb gemerkt dat ik de laatste tijd niet meer heel veel nieuwe producten koop, maar het echt aan het opmaken en gebruiken ben. Dit merk ik dus nu ook aan mijn geliefde shape product, Benefit Hoola, deze begint nu echt op te raken.

Mijn ooglook is op dit moment vrij basic en verschilt wel een beetje per dag. Wanneer ik weinig tijd heb of niet heel veel behoefte heb aan oogschaduw, ga ik aan de slag met mijn bronzing producten. De producten die ik op mijn gezicht gebruik, komen dan ook in mijn ooglook. Wanneer ik wel voor oogschaduw ga, kies ik op dit moment voor het I Love Makeup Pink Fizz palette. Ik breng alleen eerst met mijn shape kwast Benefit Hoola aan in de arcadeboog en een beetje op het bewegend ooglid. Vervolgens breng ik Champers aan op het bewegend ooglid en speel ik daarna wat met Drink, Flute, Elegant en Girl in de arcadeboog en op het bewegend ooglid. Vervolgens gebruik ik een beetje van Pop, Cork of Truffle aan het buitenste gedeelte van de arcadeboog. Al de kleuren wissel ik een beetje af of gebruik ik door elkaar heen. Ik hou er op dit moment echt van om vrijwel alles te mixen en matchen en vooral de bruine, bronzy tinten te gebruiken.

Nadat ik mijn basis het aangebracht, ga ik aan de slag met shapen en bronzen. Ik gebruik allereerst de Benefit Hoola en hier ga ik echt mee shapen. Om vervolgens meer diepte en wat kleur aan mijn gezicht te geven, gebruik ik GLOW X MUA Bronzed Perfection. Sinds ik deze heb ontvangen van MUA, gebruik ik hem bijna iedere dag met heel veel liefde. Ik schreef er toen ook een review over en ik merk dat ik hem eigenlijk helemaal niet te donker of te warm vind. Het is wel belangrijk om er voorzichtig mee om te gaan, anders is hij misschien te heftig. Vervolgens ga ik met een oud kitje van Essence aan de slag, dit is een kitje wat ooit in samenwerking met Serena van Beautylab is ontworpen. Het is het The Glow Must go On bronzing & highlighter palette. Ik gebruik hem nu dus ineens weer! Nadat ik dus geshaped en gebronsd heb, breng ik een beetje van de glowing bronzer op de plekken waar ik ook de rest heb aangebracht.

Vervolgens breng ik ook blush & highlighter aan, een lipstickje, likje mascara en ik ben helemaal klaar.

Dit zijn alle producten die ik op dit moment gebruik voor mijn looks:

 • Catrice All Matt Plus Foundation
 • Catrice Liquid Camouflage High Coverage Concealer
 • Essence All About Matt Fixing Compact Powder
 • Benefit Hoola
 • GLOW X MUA Bronzed Perfection
 • Essence The Glow Must Go On Bronzing & Highlighting palette (niet meer verkrijgbaar)
 • Benefit Dandelion 
 • Glow X MUA Highlight Kit Golden Kisses
 • Freedom Eyebrow Pomade Ash Brown
 • I Love Makeup Pink Fizz palette
 • Friday Extreme Volume Mascara
 • Essence Ultra Last Instant Colour 08 Eternal Beauty
 • Etos Moisturizing Lipstick Intense Color Lip Oholic

Voor nu ga ik de laatste check doen of al deze producten in mijn koffer zitten, zodat ik ook deze look kan maken op vakantie. Hopelijk met iets minder bronzer uit een potje en iets meer bronzer van het zonnetje.

Hoe ziet jouw make-uplook er uit deze zomer?

3 Comments

 • Reply
  Different gate
  augustus 12, 2019 at 10:10

  Your pictures are so good and also makeup should be awesome..Thanks for sharing..

 • Reply
  le passage bureau
  augustus 13, 2019 at 11:18

  a lovely post. use in this picture really nice with makeup Really it was an awesome article.

 • Reply
  ahaan
  augustus 20, 2019 at 08:35

  thanks for sharing this lovely pic .. and make up quality is very good ..this is awesome article

 • Leave a Reply