Lief dagboek – Week 31 – Vakantievoorbereidingen & nieuwe telefoon!

Yay, mijn vakantie is nu begonnen! Afgelopen week was mijn laatste weekje voordat mijn vakantie begon en ging ik onder andere op gesprek bij de kaakchirurg, ging ik naar Mamma Mia de musical, kocht ik onverwachts nog wat leuke items voor de vakantie en kwam mijn nieuwe telefoon binnen. Nu mijn vakantie is begonnen, heb ik eerst nog wat meer tijd om aan de blog te werken, maar daarnaast beginnen deze week ook de vakantievoorbereidingen (ik begon hier afgelopen week al een beetje mee!). Kijk je mee wat ik allemaal deed?

Maandagochtend ging ik al op tijd foto’s schieten met mijn zusje. Ik had zondagochtend met een beetje hulp van mijn moeder lavendel en roze plukjes in mijn haar gedaan met de producten van Maria Nila en schoot hier maandagochtend hele leuke foto’s mee. Ik zat er meteen zo goed in dat we besloten om meteen nog een look te schieten! Wanneer ik eenmaal in de flow zit, kan ik door blijven gaan en schieten we vaak alleen maar leuke foto’s! Een preview van de foto’s kun je zien op Instagram en natuurlijk kun je de foto’s die ik maandag schoot ook in de review vinden.

Ik was trouwens zo blij met de plukjes in mijn haren! Ze zagen er echt super leuk uit, zeker met de krullen.

Dinsdag heb ik overdag gewerkt en toen ik ‘s middags thuis kwam, was mijn telefoon bezorgd. Ik heb namelijk een nieuwe telefoon gekocht, want die van mij had het helaas begeven. Ik kon hem die dag niet meer installeren, want mijn vriend was jarig, dus ‘s avonds ging ik naar hem toe.

Woensdag en donderdag had ik twee dagen vrij. Op die dagen besloot ik een flink stuk te gaan wandelen, ging ik met mijn moeder eventjes naar de stad en shopte ik onverwachts nog een aantal leuke items voor de vakantie. Ook installeerde ik mijn telefoon en ging ik aan de slag met het maken van foto’s en was ik ineens weer bereikbaar! Ik deed ook alvast bekijken wat ik aan kleding mee wil nemen op de vakantie & wat ik aan mini’s moet halen. Dit deed ik allemaal via de paklijst van Cynthia.

Vrijdag en zaterdag heb ik overdag gewerkt en zaterdagavond ging ik weer een stuk wandelen. Ik merk dat ik dit heel fijn vind. Ik heb een uur gelopen, ben daarna in bad gegaan en vervolgens op de bank geploft.

Zondag ben ik alweer op tijd mijn bed uit gestapt, want we gingen naar Mamma Mia. Samen met mijn moeder had ik kaartjes gekocht en gingen we samen naar de musical. Ik ben zelf helemaal fan van de film en ook de musical was prachtig! Naderhand zijn we bij de McDonalds gaan eten en ben ik naar mijn vriend toe gegaan om ook samen van ons eerste weekje vakantie te genieten.

Nu kan de vakantie echt beginnen! Komende week staat dus ook nog volledig open wat ik ga doen.

Wat doe jij in de vakantie?

No Comments

Leave a Reply