Festival vibes! – Hoe ik mezelf zomerproof maak

In de zomer pak ik altijd iets meer uit met kleding, met mezelf ready klaarmaken voor de dag en met mezelf optutten voor een feestje (of simpelweg voor een dagje thuis). Ik vind het heerlijk om daarmee bezig te zijn en om me meer te verdiepen in skincare en het vasthouden aan bepaalde routines wat betreft make-up, skincare en verzorging. Vandaag vertel ik je meer over hoe ik mijn zomer & festival proof maak en welke producten ik daarvoor gebruik. Lees je mee?

Mijn vakantie is bijna begonnen! Ik moet nog twee dagen werken en dan heb ik echt vakantie. Ik kijk er nu al zo naar uit. We, mijn vriend en ik, hebben dan een weekje vakantie voordat we vertrekken naar Gran Canaria. Ook daar heb ik onwijs veel zin in. In de week dat we wel vakantie hebben, maar nog wel hier in Nederland zijn, willen we graag nog een dagje weg. Misschien naar een pretpark of naar een leuke stad. Op zo’n momenten wil ik me vooral ook alvast voorbereiden voor de vakantie, maar er vooral ook leuk uitzien. Zo ben ik deze week al bezig geweest met de vakantievoorbereidingen en dat zal volgende week ook zo zijn.

Ik ben ondertussen al wat leuke outfits aan het samenstellen, vakantiemake-up aan het uitproberen en heb wat leuke dingen met mijn haren geprobeerd.

Kleurtjes in mijn haren

Deze week heb ik namelijk geprobeerd om wat verschillende kleuren in mijn haren te doen met de producten van Maria Nila. Maria Nila Colour Refresh heb ik al eens geprobeerd en daar kun je hier een review over lezen. Maria Nila is een Zweeds merk en de gehele lijn wordt hier ook in een eigen fabriek geproduceerd, waarbij gezonde werkomstandigheden en de hoge kwaliteit van de ingrediënten en de verpakkingen gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle producten 100% vegan, kleurbehoudend, dierproef-, sulfaat- en parabenen- vrij zijn. Verder zijn alle verpakkingen 100% co2 gecompenseerd door Plan Vivo én werken zij ook actief samen met klimaatprojecten in de hele wereld. Ik heb al eens eerder producten gebruikt en ook nu kom ik weer op Maria Nila uit, omdat het zulke goede producten zijn.

Dit keer wou ik mijn haar wat kleurtjes geven voor de zomerse look met de Colour Refresh producten van Maria Nila. De Colour Refresh is is een verzorgend haarmasker met tijdelijke pigmenten die zo’n 10 wasbeurten meegaan. Ze zijn er in heel veel verschillende kleuren, waaronder hele mooie natuurlijke tinten om je haar weer een boost te geven, wanneer deze lichter zijn geworden door bijvoorbeeld de zon. Daarnaast zijn er ook wat meer aparte kleuren die leuk zijn om te gebruiken voor een festival of om eens iets uit te proberen met je haren.

Ik heb in mijn haren verschillende kleurtjes verwerkt, namelijk lavendel, roze tinten, peach en heb de assige tint gebruikt om ook wat plukken weer wat meer assig te krijgen. De felroze tinten heb ik gemixt met white mix om ze iets lichter te krijgen en uiteindelijk is dit het prachtige resultaat op mijn haar.

Hair & Make-up

Mijn haar en make-up vind ik erg belangrijk. Wanneer die al netjes zijn, ben je al zeker op de helft van de complete look. Ik had heel graag krullen van mijzelf gehad, maar nu ben ik aan de slag gegaan met de krultang om een krul te creëren. Hierin komen de verschillende kleurtjes ook ontzettend goed tot zijn recht.

Ook vind ik het leuk om met mijn make-up aan de slag te gaan. Ik doe altijd iets meer bronzer aanbrengen in de zomer en een mooie highlighter. Ook ben ik helemaal dol op één bepaalde lipstick in de zomer, namelijk Etos Lip Oholic. Dit is een hele mooie shimmery roze kleur. Heel zomers!

Zelfbruiner

Daarnaast gebruik ik de laatste tijd ook steeds vaker een zelfbruiner. Ik ben erg bleek van mijzelf en een zelfbruiner helpt me toch om dat zomerse lookje te geven. Ik gebruik zelf graag de producten van Bondi Sands om mijzelf een bruiner kleurtje te geven. Dit zorgt ervoor dat ook witte items niet zo wegvallen tegen mijn huid en het er heel mooi, zomers uit ziet.

Favoriete outfit & nagels

Daarnaast vind ik het ook super zomers wanneer ik mijn nagels heb gelakt in een mooi kleurtje. Op dit moment draag ik Adorable Lila van Pink Gellac op mijn nagels, een heel mooi lila kleurtje! Vervolgens trek ik mijn favoriete outfit uit de kast en ben ik klaar voor de dag of voor een leuk feestje. Uiteindelijk lijkt het heel veel werk, maar een goede voorbereiding is hierbij het halve werk! Ik breng één keer in de twee weken een nieuw kleurtje gellac aan, de kleurtjes in mijn haren gaan drie tot tien wasbeurten mee en ook van de Bondi Sands zelfbruiner heb je een tijdje plezier.

Voor nu ga ik alvast verder met het bedenken welke items ik mee wil nemen op vakantie, het moet natuurlijk wel matchen met de kleurtjes in mijn haren.

Wat heb jij het liefst aan in de zomer?

2 Comments

 • Reply
  Lief dagboek - Week 31 - Vakantievoorbereidingen & nieuwe telefoon! - Suzanne Elisa
  augustus 5, 2019 at 11:50

  […] kun je zien op Instagram en natuurlijk kun je de foto’s die ik maandag schoot ook in de review […]

 • Reply
  When Yellow Meets Blue - Outfit - Suzanne Elisa
  augustus 17, 2019 at 07:01

  […] Vooral de verschillende materialen en verschillende kleuren maken deze outfit zo leuk. Hoe langer ik er namelijk naar kijk, hoe langer ik de outfit aan heb, hoe leuker ik het vind worden. Een overhemd, een jeans, riet, (nep)leer van het hengsel van de tas, suède look van de schoenen. Blauw, okergeel, wit, zilver, bruin en natuurlijk ook de verschillende kleurtjes in mijn haren. […]

 • Leave a Reply