Beautytip | Je eigen mascara samenstellen

Als ik mijn make-up doe, zal ik mascara nooit overslaan! Of ik moet het per ongeluk vergeten in alle drukte ‘s ochtends, maar al snel heb ik in de gaten wat er dan mist. De afgelopen tijd heb ik de mascara’s van Friday Mascara uitgeprobeerd en wat is dit fijn! Je kunt bij Friday Mascara je eigen mascara samenstellen, zodat hij helemaal voldoet aan jouw wensen. Vandaag vertel ik er meer over.

Ik was nog niet bekend met Friday Mascara, tot ik door hen werd benaderd. Ik hou van mascara en dat vond ik reden genoeg om het eens te proberen. Friday Mascara geeft namelijk de optie om zelf je mascara te kunnen samenstellen. Dit doen zijn door je de keus te geven uit zes verschillende formules en acht borsteltjes. Zo kun je dus zelf samenstellen waar jij voor wilt gaan; wil je waterproof, ga je voor volume of juist voor lengte en wat voor borsteltje vind jij prettig werken bij je wimpers. Je stelt het zelf samen en zo kom je tot jouw mascara.

Ikzelf besloot het ook te proberen en vervolgens kreeg ik dit leuke doosje van Friday Mascara opgestuurd. In dit doosje bevindt zich de mascara met het door mij gekozen borsteltje. In de verpakking zit de mascara, maar er zit ook een spiegeltje in, waardoor je het ook gemakkelijk in je tas mee kunt nemen wanneer je buiten de deur je make-up wilt doen of bijwerken of wanneer je op reis gaat.

Dit is dan de mascara waar ik voor ben gegaan. Ik heb gekozen voor de Extreme Volume Mascara. Deze zorgt voor een verleidelijke oogopslag en de mascara heeft een volle, dikkere structuur. Over iedere formule is wat informatie te vinden, maar tevens ook een advies voor een borsteltje. Bij de Extreme Volume Mascara wordt borsteltje nummer 1 aangeraden, maar zelf ben ik gegaan voor borsteltje nummer 2.

Ik heb dus gekozen voor borsteltje nummer 2, omdat deze ook de kleinste haartjes meeneemt, veel mascara afgeeft op de wimpers en in één laag volledige dekking geeft. Een ideale mascara dacht ik en dat blijkt ook echt zo te zijn.

Het is een mascara waarmee ik in een handomdraai een mooie look creëer en waar geen nepwimpers meer aan te pas komen.  In combinatie met het borsteltje kan ik ontzettend veel volume geven aan mijn wimpers. Ik heb in een beweging volle wimpers en zelfs de kleinste haartjes worden meegepakt. Het geeft een hele mooie look en ik ben er erg over te spreken.

Mocht je nu ook benieuwd zijn geworden naar de mascara’s van Friday Mascara. Je ontvangt bij je eerste bestelling met herhaalservice een gratis extra borsteltje. Zo kun je nog meer combinaties uitproberen in de zoektocht naar jouw perfecte mascaracombi. Ikzelf heb gekozen voor borsteltje 6 als extra borsteltje. Borsteltje 6 zorgt namelijk voor een intensere oogopslag, pakt ook goed de kleine haartjes mee en geeft veel mascara af op de wimpers. Het borsteltje bevat zachtere haartjes voor meer volume en stuggere haartjes voor  de vorming van de wimpers. Ook dit borsteltje bevat mij erg goed in combinatie met de Extreme Volume Mascara.

Wat ikzelf ook erg prettig vind, is dat alle mascara’s geschikt zijn voor gevoelige ogen en lenzendragers. Op de website vind je meer informatie over de mascara’s en de verschillende formules en borsteltjes. Je kunt kiezen om het eenmalig uit te proberen of om de mascara’s herhaaldelijk te ontvangen, bijvoorbeeld om de twee maanden. Je betaalt per keer €10,50 voor de mascara. En je ontvangt dus een extra borsteltje wanneer je kiest voor herhaalservice. Meer informatie vind je op de website van Friday Mascara.

Welke combinatie zou jij uit willen proberen?

No Comments

Leave a Reply