Vakantiekriebels

Vakantiekriebels! Ik heb ze echt op dit moment. Het warme weer zorgt ervoor dat ik steeds meer zin krijg in buiten zijn, in het zwembad liggen, van de zon genieten, mijn favoriete jurkjes en rokjes dragen, verkoelende drankjes en natuurlijk ook om zelf op vakantie te gaan. Ik ben op dit moment nog aan het werk, mijn vriend trouwens ook, maar we zijn wel al aan het aftellen hoe lang we nog moeten werken en wanneer het eindelijk zover is dat we ook daadwerkelijk op vakantie gaan. Op dit moment doe ik er dus alles aan om alvast in de vakantiestemming te komen en hier wil ik je kort over bijpraten. 

Op dit moment is het dinsdagavond nu ik dit schrijf en is de temperatuur een beetje aangenaam buiten. De hele middag heb ik buiten in het zwembadje gezeten, maar allereerst heb ik nog wat foto’s geschoten voor de blog. Ik vind het heerlijk om foto’s te schieten met mooi weer, maar wat was ik vandaag ook blij dat het erop zat en ik weer het zwembadje in kon plonzen.

Vandaag ben ik begonnen met de eerste voorbereidingen voor de vakantie en daar hoort mijn blog ook bij. Zo heb ik dus foto’s geschoten, maar wil ik ook al wat vooruit schrijven voor de blog. Daarnaast ben ik bezig met mijn vriend met een project waar ik nog een hoop werk voor moet doen. Het voordeel van die zomerse avonden is dat ik het ‘s avonds kan doen, terwijl ik rustig buiten zit met de rest van het gezin met een lekker kopje thee (of een glas koud water).

Daarnaast ben ik vandaag ook begonnen met andere voorbereidingen. Ik vind het altijd fijn om met iemand anders te brainstormen over de kleding die ik meeneem op vakantie en dat heb ik gedaan, terwijl ik in het zwembadje zat. Zo kwam ik er ook achter dat ik nog een huidskleur bh nodig had en die heb ik vandaag ook meteen gescoord.

Daarnaast merk ik ook dat ik helemaal in de summer vibe ben, doordat ik meer wil bewegen, ik wil er op uit trekken, ik wil buiten zijn en daarnaast ook gezond bezig zijn met voeding en drankjes. Ik ben dus iedere ochtend een wandeling aan het maken van een uur om zo goed te beginnen aan mijn dag & het voelt super goed. Vandaag begin ik dus ook al op tijd met een wandeling, voordat de temperaturen stijgen en daarna ga ik aan het werk (in de airco).

Wat zijn jouw plannen voor vandaag en voor de vakantie?

No Comments

Leave a Reply