10 beautyproducten die ik eens wil proberen

Rondkijken bij de Douglas en ICI Paris naar nieuwe beautyproducten, vervolgens op internet rondkijken naar reviews en foto’s van de producten en na lang wachten besluit ik het product aan te schaffen en het uitgebreid te testen. Ik schrijf word documenten en notities op mijn telefoon met producten waar ik benieuwd naar ben en die ik nog wel eens zou willen proberen. Van zonnebrand tot maskertjes, van mascara’s tot concealers en van zelfbruiner tot haarproducten. Vandaag deel ik 10 producten die ik nog wel eens zou willen proberen. 

Morphe 8Z Starblazer Highlighter Palette

Mijn nieuwsgierigheid wisselt altijd een beetje; de ene keer wil ik heel graag verzorgingsproducten uitproberen, dan ben ik weer meer gefocust op haarproducten en vervolgens weer meer met make-up. Wanneer het gaat om make-up vind ik het fijn om verschillende merken uit te proberen en niet te blijven hangen bij één merk. Zo heb ik highlighters van verschillende merken en verschillende prijsklasses, maar heb ik nog geen highlighter van Morphe. Daar ben ik nu dus erg benieuwd naar. Vaak vind ik het fijn om een palette uit te proberen, zodat je ook meteen verschillende kleuren kunt uitproberen. Op mijn uitprobeerlijstje staat dus Morphe 8Z Strarblazer Highlighter Palette.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque

Ik heb zelf een kleine stash aan maskertjes en ik heb gemerkt dat ik heel erg houd van verkoelende gel maskers. Zo heb ik al een aloë vera masker, maar het lijkt me ook leuk om een komkommer masker uit te proberen. Zo kwam ik terecht bij het Peter Thomas Roth Cucumber Gel Masque uit. Dit lijkt mij een ideaal maskertje, zeker voor in de zomer & geschikt voor alle huidtypes (als ik mijn research moet geloven).

This Works Perfect Legs Skin Miracle

Ik vind het interessant om opzoek te gaan naar awardwinning producten. Dit zijn als het goed is hele goede beautyproducten en die wil iedereen toch uitproberen. De This Works Perfect Legs Skin Miracle is zo’n awardwinning product. Het is een niet-plakkerig serum dat bestaat uit verschillende vitaminen die de huid van de benen herstelt, egaliseert en zorgt dat ze helemaal summerproof zijn. Het product heeft een verzorgend en herstellend effect op de benen, maar zorgt ook voor een sunkissed tintje en vermindert eventueel blauwe plekken en kneuzingen. Ik ben hier echt benieuwd naar, alleen houdt het prijsje mij tegen, namelijk €47,00.

Bron

Alpha-H Vitamin C with Grape Seed

Een tijdje terug schreef ik een review van een Vitamine C serum wat ik een tijdje heb gebruikt. Ik was hier super enthousiast over dat ik verder ben gaan kijken naar soortgelijke producten en daar de resultaten van. Toen kwam ik onder andere uit bij Alpha-H Vitamin C serum en dit trok ook mijn nieuwsgierigheid. Naast dat er een vitamine C serum is van dit merk, zijn er ook andere serums die nog in mijn hoofd dwalen.

Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish

Zelf ben ik de laatste tijd steeds meer aan het rondkijken naar zelfbruiner. Ik vind het zo’n mooi effect geven als ik een net bruiner tintje heb. Ik ben namelijk erg wit van mezelf en dit geeft een gezondere look. Ik zelf gebruik op dit moment continu hetzelfde product, waar ik overigens super over te spreken ben, maar ik ben hierdoor ook nieuwsgierig geworden naar andere producten en andere merken, waaronder dus Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish.

Skindinavia The Makeup Primer Spray

Ik gebruik op dit moment al langere tijd geen primer of settingsspray. Opzich bevalt mij dit goed, maar ik merk wel op dagen dat het mooi weer is, ik dit wel mis. Je huid is dan vaak toch wat vetter, je transpireert meer en dit zorgt ervoor dat de make-up sneller van je gezicht glijdt. Op deze dagen mis ik deze producten dus wel. Echter, ik heb geen primer of settingsspray meer in huis en moet dus opzoek naar een nieuw product. Dit zijn vaak de ideale momenten om iets nieuws uit te proberen. De Skindinavia Primer Spray is zo’n product dat ik hiervoor wel zou willen uitproberen.

Bron

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade – Taupe

Ik gebruik nu al een lange tijd hetzelfde product voor mijn wenkbrauwen, tevens ook een pomade. Ik merk dat dit heel fijn werkt voor mijn huidtype en wenkbrauwen. Helaas kan ik het de pomade die ik gebruik nergens meer vinden in de winkels en ook deze raakt natuurlijk een keer op. Een mogelijke vervanger daarvan zou deze pomade van Anastasia kunnen zijn.

Morphe Continuous Setting Mist

Zoals de primer, ben ik ook op zoek naar een settingsspray. Deze van Morphe is volgens mij net nieuw en dat betekent vaak nieuwe formules. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe formules en wat het effect daarvan is. Wellicht schaf ik dit duo, de primer van Skindinavia en de Setting Mist van Morphe wel aan voor de zomer.

Bron

Lee Stafford Hair Growth Scalp Serum

Ik ben absoluut niet ontevreden met de lengte van mijn haar, maar wat ik mij wel afvraag bij een product als dit; werkt het wel echt? Dat maakt mij vaak nieuwsgierig naar dit soort producten en daarom zou ik dit graag uit willen proberen!

Makeup Eraser

Ik heb heel lang wegwerp wattenschijfjes gebruikt. Sinds een aantal maanden gebruik ik herbruikbare wattenschijfjes, maar ik merk dat deze nu aan het verslijten zijn. Tijd voor weer iets nieuws, dacht ik. Ik ben al langere tijd benieuwd naar een Makeup Eraser om mijn make-up mee te verwijderen. Zo heb je ook geen wattenschijfjes meer nodig en de reviews die ik lees zijn positief.

Dit zijn de 10 verschillende producten die ik op mijn uitprobeerlijstje heb staan. Dit lijstje wordt regelmatig aangevuld en eens in de zoveel tijd kijk ik er weer eens goed naar en stel ik mezelf de vraag of ik hier nog steeds nieuwsgierig naar ben.

Naar welk product bij jij nieuwsgierig?

No Comments

Leave a Reply