6 x Travel Essentials

Van school heb ik al vakantie, maar nu komt het moment ook steeds dichterbij dat ik een vakantie ga boeken en ook daadwerkelijk eventjes er tussenuit ga. Ik ben ondertussen al aan het rondkijken waar ik heen zo willen, naar hotels, maar ook naar kleding en handige travel essentials. Vandaag wil ik een aantal leuke en handige essentials met je delen om nog meer in de stemming te komen van een heerlijke vakantie.

Het verschilt natuurlijk per vakantie en per persoon wat jij echte essentials vindt voor je vakantie. De essentials die ik met je deel zijn voor een zonvakantie erg handig, maar kunnen daarnaast ook gebruikt worden voor andere soort vakanties. Allereerst vind ik het fijn om een travel journal te gebruiken. Dit is wellicht niet voor iedereen zo. Ik vind het fijn om wat dingetjes voor mezelf op te schrijven, als een soort dagboek, maar daarnaast kun je een travel journal ook voordat je op vakantie gaat gebruiken. Dit kun je doen om leuke plannen te maken, weg te dromen bij heerlijke vakantiebestemmingen en korte verhaaltjes schrijven over wat je hebt gedaan. Ikzelf gebruik hier vaak mijn eigen bullet journal voor, maar deze Travel Journal is al helemaal ingedeeld om ermee aan de slag te gaan (met hele leuke stickers!).

Wanneer je op vakantie bent in de zomer, is het belangrijk om voldoende te drinken. Zeker wanneer je veel beweegt en veel in de zon bent, moet je wel gehydrateerd blijven. Je kunt overal flesjes water kopen en op een terrasje gaan zitten, maar het is ook handig om je eigen flesje mee te nemen. Deze kun je vervolgens vullen met water. Let hierbij wel op dat je niet overal water kunt drinken uit de kraan. Zelf kopen we vaak grote flessen water die we op de hotelkamer neerzetten en hiermee kun je bijvoorbeeld wel je flesje vullen. Het voordeel van zo’n flesje is dat je water ook gekoeld blijft, ideaal als je de hele dag op pad bent.

Kamerpasje, kaartjes voor het openbaar vervoer, noem maar op. Wanneer je op vakantie bent, moet je vaak allerlei pasjes en kaartjes bij je hebben. Dan is zo’n clutch ontzettend handig! Zeker wanneer je ‘s ochtends even naar het ontbijt gaat of aan het zwembad gaat liggen en niet je gehele portemonnee of tas mee wil sjouwen. Zo’n kleine clutch is dan ideaal voor je het pasje van je hotelkamer. Je hangt hem om je hand en zo raak je het ook niet kwijt.

Travel JournalS’Well fles – ClutchCanvas tasLuchtbedjeTravel Wallet

Ik hou echt van canvas tassen! Ideaal zijn ze! Ik neem ook altijd een of twee tasjes mee op vakantie, je kunt ze namelijk altijd wel ergens voor gebruiken. Ze zijn ideaal als je bedenkt een dagje te gaan shoppen. Je kunt ze van tevoren opvouwen en als je iets koopt, kun je het in je eigen tasje bewaren. Daarnaast kun je ze meenemen naar het strand om je handdoek en tijdschrift in mee te nemen of je gebruikt hem als wasmand op de kamer en doet hem vervolgens vol met je gedragen kleding terug in het koffer. De canvas tassen mogen ook vies worden, bij thuiskomst gooi je ze gewoon in de was. Ideaal!

Wanneer je een strand- of zwembad vakantie hebt, is een luchtbedje heerlijk. Heerlijk om even op te dobberen of om leuke foto’s mee te maken. Je hebt op dit moment ook zoveel leuke luchtbedden dat ik het zelfs moeilijk vind om te kiezen wat ik meeneem. Heb je een balkon aan je hotelkamer, dan kun je het ook gebruiken als zitje.

Dit item is ook ontzettend handig, vooral wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat. In deze portemonnee kun je namelijk alle spullen kwijt die je nodig hebt met het inchecken. Ideaal om je paspoort, je vliegtickets en eventueel je telefoon in op te bergen.

Dit zijn de travel essentials die ik met je wilde delen. Ik kan ondertussen niet wachten om zelf mijn koffer in te gaan pakken en op vakantie te gaan!

Ga jij deze zomer op vakantie? En waarheen?

No Comments

Leave a Reply