Mijn gellak & Manicure Wishlist

Een nieuwe hobby betekent ook dat er weer heel veel items zijn die je wilt hebben. Ik ben me steeds meer aan het verdiepen in gellak en het aanbrengen vanuit huis. Ik heb ondertussen al heel wat spullen in huis, maar er zijn ook nog een heleboel items die op mijn wensenlijstje staan. Vandaag vertel ik je wat dat is en waarom.

Lakjes van Yinger

Als gellak fan blijf je natuurlijk je gellak kleurtjes uitbreiden. Ik heb ondertussen al heel erg veel lakjes en verschillende kleurtjes, maar toch blijf ik dit super interessant vinden. Er komen natuurlijk ook steeds weer nieuwe lakjes bij en iedere keer zijn ze toch net een beetje anders dan de kleurtjes die ik al had. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld erg benieuwd naar de lakjes van Yinger en daar heb ik er een aantal van op mijn wishlist staan, namelijk:

Grotere lamp

Op dit moment ben ik ook aan het rondkijken voor een grotere lamp. Ik heb op dit moment de standaard lamp die ik bij mijn starterspakket van Pink Gellac in gebruik. Dit is een prima lamp, niets mis mee, maar naar mijn idee net iets te klein. Ik zou het fijner vinden als ik een grotere lamp had, waar alle vingers tegelijkertijd in kunnen, inclusief de duim. De lamp die ik daarvoor op het oog heb, is deze van Yinger.

Penselen

Wanneer je heel secuur gellak wilt aanbrengen dan is het fijn om daar een penseeltje voor te gebruiken. Hiermee kun je heel precies de gellak aanbrengen naast de nagelriemen. Daarnaast lijkt het mij ook ideaal om een spons penseel of een andere penseel te gebruiken om glitter aan te brengen op een klein gedeelte van de nagel. Ik heb een heleboel wensen zo te horen!

Elektrische manicureset

Dit apparaat staat bovenaan mijn wishlist! Een elektrische manicure set heeft namelijk een vijl, waarmee ik de gellak heel snel van mijn nagel kan vijlen. Normaliter vijl ik de gellak er met de hand af en ga ik vervolgens in een badje voor mijn nagels, waardoor de laatste gellak resten er vanaf weken. Dit duurt helaas zo lang! Met zo’n elektrische manicureset gaat het veel sneller en ben ik binnen no-time klaar om weer nieuwe gellak aan te brengen! Ik heb op dit moment deze set op het oog van Meanail.

Voldoende items waar ik nog mooi voor kan sparen en wellicht dat ik ze binnenkort een keer aanschaf om mezelf nog meer te verdiepen in het wereldje van de gellak.

Gebruik jij gellak?

No Comments

Leave a Reply