Mijn vakantie plannen

Vanmiddag om 12:00 uur begint mijn vakantie. Gisteren heb ik nog een tentamen gehad en vandaag heb ik nog een presentatie en daarna heb ik vakantie! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen week echt aan het aftellen was tot vandaag 12:00 uur. Nu is het bijna zover en heb ik vakantie. Ik heb al wat leuke plannen gemaakt voor de komende weken en die wil ik nu graag met je delen. 

Deze week

Vandaag begint mijn vakantie. Voor mijn gevoel is hij gisteravond al een beetje begonnen, want toen had ik al een leuk etentje. Vandaag nog even een presentatie knallen en dan is het echt klaar. Dat ga ik morgen ook meteen vieren met een vriendin en trakteren we onszelf op een lekkere lunch. Ook heb voor dit weekend al iets leuks gepland, want ik ga zondagmiddag met mijn vriend squashen. Dit heb ik al langere tijd gezegd, maar nu gaat het echt gebeuren! Ik heb er stiekem best veel zin in, maar ook vind ik het een beetje eng!

Week 28

Volgende week begint met een tandartsbezoekje op maandag. Wanneer ik vakantie heb, plan ik vaak ook dit soort dingen. Deze komen er anders niet zo snel van en in de vakantie heb ik vaak meer tijd om dit te plannen. Verder ga ik volgende week met een vriendin creatief aan de slag door het maken van jurkjes en deze fotograferen, ga ik met een andere vriendin bijkletsen en moet ik een aantal dagen werken.

Week 29, 30 & 31

Voor deze weken heb ik nog niet zoveel plannen. Ik ga nog een keer bijkletsen met een vriendin en verder ga ik deze weken ook werken. Ondertussen wil ik ook thuis nog een aantal dingen doen, zoals flink opruimen, wat knutselen en tekenen en boeken lezen. In een van deze weken gaan mijn vriend en ik ook onze zomervakantie boeken. Dit hebben we namelijk nog niet gedaan en nu willen we echt wachten op het laatste moment. Ik moet namelijk 3 augustus nog werken en dan heb ik 3 weken vakantie. In die drie weken willen mijn vriend en ik ook nog graag weg. Waar naar toe blijft voor ons ook nog eventjes een verrassing, want alles moet nog geboekt worden.

Wanneer ik mijn vakantie heb gehad, moet ik nog een paar dagen werken en dan begin ik alweer met school. Leerjaar 3 alweer! Voor nu gaan we daar nog eventjes niet aan denken en ga ik vanaf vanmiddag genieten van mijn vakantie.

Wat zijn jouw vakantie plannen?

2 Comments

 • Reply
  Lief Dagboek - Week 27 - Leren & mijn vakantie is begonnen - Suzanne Elisa
  juli 8, 2019 at 06:00

  […] kan de vakantie echt gaan beginnen en zoals je hier al hebt kunnen lezen, staan er een aantal leuke dingen op de planning. Verder doe ik altijd maar waar ik zin in heb, […]

 • Reply
  Hoe gaat het? - Persoonlijke update - Suzanne Elisa
  juli 10, 2019 at 07:00

  […] energie geven. Zo heb ik al een aantal leuke dingen gepland, zoals je afgelopen week al kon lezen op de blog. Komende tijd ga ik in ieder geval nog meer aan de slag om mezelf lichamelijk sterker te maken door […]

 • Leave a Reply