MUA Limited Edition Glow Collectie

In de zomer vind ik het heerlijk om te spelen met make-up, ik creëer weer andere looks dan in de lente, de winter of de herfst en durf wat meer uit te pakken met bronzy kleuren en shimmers. De MUA Limited Edition Glow Collectie past daar perfect bij. Vandaag review ik de producten uit deze limited edition collectie van MUA en laat ik zien welke look ik ermee creëerde. 

De MUA Glow collectie is een limited edition collectie speciaal voor de zomer. Met de producten zorg je er namelijk voor dat je stralend de zomer in gaat met een heerlijke glow, een mooie teint en felle satin lippen. Een ideale zomerlook als je het mij vraagt! Je stapt op een zomerochtend te douche uit met je haren fris gewassen, hoeft niet na te denken over wat je aan zult trekken en trekt zonder twijfel je favoriete, zomerse jurkje uit de kast. Vervolgens heb je tijd voor een me-time momentje aan de make-uptafel met deze prachtige producten.

Glow X MUA Light Lustre Liquid Highlight

Drie verschillende liquid highlighters in een lichte, medium en donkere kleur. Zelf gebruik ik de donkere kleur nauwelijks, omdat hij voor mij erg donker is. Wel heb ik hem in deze look gebruikt op de plekken waar ik ook de bronzer wilde aanbrengen. De highlighter in combinatie met de bronzer geeft namelijk een mooie glowy en bronzy effect in mijn look waar ik naar opzoek was.

Alle drie de highlighters hebben flink wat pigment en een hele mooie shimmer in zich. De highlighters werken prettig, laten zich goed verdelen over de huid & vlekken niet.

GLOW X MUA Bronzed Perfection

Een bronzer kan niet ontbreken in een zomerse look. De afgelopen dagen heb ik volop bronzer gebruikt in combinatie met een mooie glow. In de zomer vind ik het absoluut niet erg om uit te pakken met bronzer en breng ik het vaak ook royaal aan. Ik gebruik de bronzer op mijn voorhoofd, tegen de haargrens, op mijn wangen, in mijn ooglook en een beetje op mijn neus. Op mijn neus valt namelijk ook de zon en die zou dus ook een teint kunnen krijgen van de zon (helaas gebeurd dat niet), op deze manier ben ik de zon al een stapje voor en creëer ik zelf die look.

De bronzer bevat een aantal verschillende kleuren, van een hele lichte kleur naar een donkere kleur. Ikzelf vind dit erg fijn in gebruik, want zo kun je kleuren afwisselen wanneer je wat bruiner bent geworden door de zon. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je kwast door alle kleuren te halen en je kunt ze afzonderlijk van elkaar gebruiken in een ooglook. Ik pas zelf alle manieren toe, dit is maar net waar ik zin in heb.

Ik vind zelf de bronzer heel erg fijn in gebruik, de kleuren geven flink wat pigment af. Wel vind ik de bronzer erg donker en warm van kleur en is hij wellicht niet super geschikt voor de lichte, koele huidtypes.

Glow X MUA Roll On Eye Shimmer

Dit vind ik een super leuk, nieuw product dat ik nog niet vaak heb gezien. Het zijn namelijk shimmers die je via een roll on systeem op je ooglid kunt aanbrengen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, een gouden shimmer, een blauwe shimmer en een rosé shimmer. Alle drie hele mooie kleuren om een look mee te maken.

De shimmers geven prachtig veel kleur en shimmers af wanneer je het aanbrengt op je hand. Echter, wanneer ik het aanbreng op mijn ooglid, verdwijnt dit pigment en komt hij niet meer zo tot zijn recht. Dit is echt super jammer, want het effect wat ik op mijn hand had, had ik graag ook op mijn ogen gewild. Ik heb vervolgens nog vanalles geprobeerd om het pigment ook te laten knallen op mijn ooglid, maar helaas kreeg ik niet het effect waar ik op hoopte.

Glow X MUA Highlight Kit

Wat een heerlijke kits zijn dit! Ikzelf ben helemaal fan en dat na nog maar een of twee keer gebruiken van deze producten. Je hebt twee verschillende kits, met beide een lichte, een medium en een donkere kleur. De Golden Kisses is iets meer roze en de Golden Delights is iets meer goud.

Het verbaasde mij hoeveel pigment en kleur en shimmers er van de highlighters af kwamen. In mijn look gebruik ik de highlighters ook in mijn ooglook en het knalt er echt vanaf. Dit geeft echt een mooie, glowy effect op de huid.

GLOW X MUA Lip Gloss

Ikzelf heb al heel lang geen lipgloss meer gedragen en ik ben ook absoluut géén fan, maar dat ligt niet aan deze lipglossjes. MUA komt met drie verschillende glossjes, namelijk Plumping, Aurora Shine en Honeyed. Alle drie de lipglossjes hebben een mint smaakje die ervoor zorgen dat de lippen geprikkeld worden. Ik vind dit eerlijk gezegd een naar gevoel geven aan mijn lippen. Alle drie de lipglossjes geven een mooie glans af op de lippen en Honeyed geeft ook een subtiele kleur af. Ikzelf houd dus niet van de look met alleen lipgloss, maar in combinatie met een lipstick, kan ik het best waarderen.

GLOW X MUA Satin Lipstick

Een felle lipstick kan bij mij niet ontbreken in een zomerse look. Dit is de perfecte lipkleur voor in de zomer en past perfect bij mijn favoriete, zomerse jurkje. De lipstick heeft een satin finish wat een prachtig effect heeft bij een glowy, gebronzde look die je met de andere producten kan maken. De lipstick is intens van kleur, blijft lang op de lippen zitten (ook met een maaltijd) en het ziet er simpelweg zomers uit!

GLOW X MUA Shimmer Spray

Wat is dit een heerlijk ruikend product! Ikzelf ben een groot kokos fan en dit product ruikt helemaal naar kokos. Ikzelf heb het product helaas niet echt kunnen gebruiken, omdat ik de pech had dat mijn spray het niet deed. Natuurlijk wilde ik het product heel graag gebruiken en zeker toen ik de geur had geroken! Ik heb hem dus in een andere flacon gedaan, zodat ik hem wel kon gaan gebruiken en wat een heerlijk spul. MUA geeft aan dat het zowel op het gezicht als op het lichaam gebruikt kan worden en dat kan ook zeker. Zelf vind ik het een heerlijk product om onder mijn make-up aan te brengen, voor die heerlijke kokosgeur en de shimmer die hij afgeeft. Vervolgens breng ik mijn make-up erover aan. Dit geeft vervolgens een mooi glowy effect, maar niet te heftig.

Waar ik het product het liefst voor gebruik, is op de rest van mijn lichaam. Zeker wanneer ik blote armen, blote benen of een zichtbaar decolleté heb, ziet het er heerlijk zomers uit als dit een frisse glow heeft. Dit sprankelend mooi in de zon en je ruikt intens lekker!

Dit is de look die ik met de producten uit de Glow collectie van MUA maakte.

Ik ben over een aantal producten erg te spreken en alles samen geeft het een super mooi effect. Daarnaast zijn het producten die ook geschikt zijn als je wat donkerder bent (van de zon), zoals de liquid highlighter, de highlighter kits en de bronzer. Hele fijne producten die ik je zeker aanraad, op de Roll On Shimmers na.

MUA is verkrijgbaar bij Kruidvat en de producten kosten het volgende:

Glow X MUA Bronzed Perfection – €6,49
Glow X MUA Roll On Eye Shimmer – €3,99 (per stuk)
Glow X MUA Highlight Kit – €5,99 (per stuk)
Glow X MUA Satin Lipstick – €2,49
Glow X MUA Shimmer Spray – €6,49

Wat vind jij van een glowy & bronzy look?

1 Comment

  • Reply
    Mijn zomer make-up routine - Zomer 2019 - Suzanne Elisa
    augustus 10, 2019 at 07:01

    […] heb ontvangen van MUA, gebruik ik hem bijna iedere dag met heel veel liefde. Ik schreef er toen ook een review over en ik merk dat ik hem eigenlijk helemaal niet te donker of te warm vind. Het is wel belangrijk om […]

  • Leave a Reply