Een goede laptop voor mij als blogger & student

Als blogger en student heb je een goede laptop nodig. Vorig jaar zomer heb ik voor mijzelf een nieuwe laptop gekocht. Ik nam mijn laptop veel mee voor school en stage. Ik wilde op dat moment een handzame laptop, die niet te zwaar was en ik dus gemakkelijk met mij mee kon nemen. Ik heb op dit moment, denk ik, de ideale laptop gevonden als student en als blogger en ik vertel je er vandaag meer over. 

Lenovo Ideapad 720S-13ARR

Vorig jaar zomer heb ik mijn laptop gekocht, omdat ik een lichtere, dunnere laptop wilde dan die ik op dat moment had. Ik heb toen de Lenovo Ideapad 720S-13ARR gekozen, vanwege het gewicht en de uitstraling. Het is een 13,3″ laptop met een gewicht van 1100 gram, een erg lichte laptop dus, wat echt ideaal is wanneer je hem veel meeneemt. Ikzelf zet na gebruik mijn laptop altijd uit en bij mijn vorige laptop kostte dit altijd enorm veel tijd. Nu zet ik mijn laptop na gebruik uit (behalve tussen de lessen door) en daarna zet ik hem weer aan, binnen een mum van tijd is hij opgestart en kan ik aan de slag. Een ideale studenten laptop naar mijn idee!

Waar gebruik je de laptop voor?

Ik gebruik mijn laptop echt iedere dag en voor heel veel uiteenlopende dingen. Zo schrijf ik verslagen voor school, schrijf ik blogposts, dwaal ik wat rond op het internet, kijk ik YouTube of series en bewerk ik foto’s en filmpjes op mijn laptop.

Voorheen speelde ik ook regelmatig de Sims op mijn laptop, maar dat heb ik al langere tijd niet meer gedaan. Dit is iets wat ik bijvoorbeeld wel weer zou willen oppakken en weer wat meer zou willen doen.

Studentenkorting

Vorig jaar zomer vond ik het een hele smak geld wat ik neer moest leggen voor een laptop. Laptops zijn simpelweg duur. Ik heb er toentertijd helemaal niet aan gedacht dat je als student korting kan krijgen wanneer je een laptop aanschaft, bijvoorbeeld bij CampusShop. Bij CampusShop hebben ze voor elke opleiding een geschikte laptop. Je hebt namelijk een andere laptop nodig wanneer je veel doet met foto- en videobewerking, dan wanneer je simpelweg alleen verslagen schrijft. Daarnaast is er een ruim aanbod met onder andere Lenovo, maar ook Asus en Chromebooks.

Wanneer je je laptop aanschaft bij CampusShop, kun je een verzekering tegen schade afsluiten voor een studentenprijs. Daarnaast kun je betalen in termijnen en heb je de laptop morgen al in huis wanneer je hem vandaag besteld. Echt ideaal als je op zoek bent naar een laptop als student.

Een handige tip dus van mij; bedenk dat je als student met korting een laptop kan aanschaffen, waarbij je ook de voordelen kan ervaren van Snelle Studenten Service.

Gebruik jij jouw laptop veel?

No Comments

Leave a Reply