Bedroom Wishlist

Ik kan als de beste fantaseren! Fantaseren over outfits, interieur en dus ook over hoe mijn toekomstige huis en slaapkamer eruit komen te zien. Zo kan ik uren rondstruinen in webshops en Pinterest om een compleet plaatje te kunnen maken van mijn toekomstige slaapkamer. Leuke accessoires, kleuren, materialen en hoe dit precies wordt vormgegeven samen. Samen met Photoshop en Pinterest knutsel ik een geheel in elkaar en die laat ik vervolgens weer aan mijn vriend zien & dit keer ook aan jullie! 

Een donkere muur achter het bed, dat heb ik altijd al fantastisch gevonden. Deze muur werd vervolgens volgehangen met lijstjes met mooie foto’s en quotes. Onlangs zag ik de slaapkamer make-over van Diana en ik was helemaal verliefd op de kleur die zij gebruikte voor de muur achter haar bed. Een donkere, roestige kleur. Ik was verkocht! Vervolgens ben ik weer internet gaan afstruinen naar items die leuk bij die kleur zouden staan en zo kwam ik tot dit moodboard.

Allereerst had ik de kleur van de muur in mijn hoofd en vanuit daar ben ik verder gaan kijken naar de rest. Ik had al snel in de gaten dat je met deze kleur muur allerlei kanten op kan qua accessoires, bijvoorbeeld grijs, olijfgroen, donkerblauw, zwart-wit, roze, bruintinten, noem maar op! Dat maakte het enerzijds makkelijk, maar ook weer vreselijk moeilijk. Ik wil namelijk wel dat het een geheel wordt en geen mengelmoes van heel veel kleuren.

Nadat ik voor mezelf een beeld had van de kleuren die mogelijk zijn, ben ik gaan kijken voor een bed. Ik zou heel graag een boxspring willen en toen stuitte ik op deze grijze boxspring van Perfecthomeshop. Deze grijze kleur past perfect tegen de roestkleurige muur en is daarnaast ook neutraal. Dat is een groot voordeel wanneer ik de roestige kleur of de accessoires na een tijd beu ben en toch voor iets anders wil gaan.

Nadat ik een kleuren palette had gemaakt en het bed had uitgekozen, ben ik gaan kijken voor de posters die mooi zouden zijn tegen de muur. Ik kwam zoveel mooie posters tegen en dat maakte het alleen maar moeilijker voor mij. Uiteindelijk ben ik tot dit geheel gekomen voor op mijn wishlist. Rustige posters met niet teveel kleur, maar juist in natuurlijke tinten. De posters zijn van Desenio, waar je echt ontzettend veel keus hebt voor iedere kamer en kleurstijl.

Vervolgens ben ik pas rond gaan kijken voor de verdere aankleding. Zo kwam ik ontzettend mooie kussens tegen van à la, Design House Stockholm en Essenza en beddengoed wat perfect bij de rest aansluit. Dit beddengoed is bijvoorbeeld van Beddinghouse, maar ik kwam ook een heel mooi dekbedovertrek tegen van Essenza.

Over mijn slaap- en woonkamer kan ik dus uren fantaseren en kom ik tot dit soort moodboards en wishlists. Als het gaat om mijn keuken, heb ik nog werkelijk geen idee. Moet mijn keuken het hart van het huis worden, wordt het een grote of kleine keuken? Ik heb werkelijk nog géén idee, maar door op Pinterest inspiratie op te doen, krijg ik ook hier steeds een beter beeld van.

Maak jij ooit dit soort moodboards?

No Comments

Leave a Reply