Lief Dagboek – Week 25 – Afronden, studeren & naar de psycholoog

Weer een weekje voorbij en dat betekent; een weekje dichterbij de vakantie! Het aftellen is begonnen, ik hoef nog maar een aantal dingen voor school & dan heb ik vakantie! Wat ik afgelopen week deed, lees je hier.

Afronden en studeren

Afgelopen weken ben ik veel bezig geweest met school. Afgelopen week heb ik echt alles afgerond. Zo had ik afgelopen maandag mijn eindgesprek van stage die met een mooi punt heb afgerond. Daarnaast ben ik aan de slag gegaan met mijn opdrachten, heb ik hier de laatste puntjes op de i gezet en ingeleverd. Dit maakte weer ruimte vrij om te studeren, want aankomende woensdag heb ik mijn eerste tentamen. Mijn dagen bestonden afgelopen week dus ook veelal uit studeren.

Naar de psycholoog

Daarnaast ben ik nog steeds in behandeling bij de psycholoog. Dit heb ik de afgelopen keren niet teruglaten komen in Lief Dagboek, omdat ik niet iedere week bij de psycholoog ben. Zo zaten er nu een aantal weken tussen de vorige afspraak en de afspraak van nu.

Afgelopen weken ben ik aan de slag gemoeten met keuzes maken en een goede balans vinden. Dat betekende bijvoorbeeld dat ik op een dag de beslissing maakte om minder of niet naar school te gaan, maar wel te gaan sporten of juist andersom.

Ook voor aankomende weken ben ik weer met een opdracht naar huis gestuurd. Alle opdrachten zijn trouwens erg gericht op mindset en eventueel lichamelijk sterker maken door het sporten. Wellicht interessant om hier binnenkort een blogpost aan te wijden.

Dit was voor nu een korte update. Komende week is ook nog even druk met studeren en voornamelijk ook verkoeling zoeken met het warme weer.

Hoe ziet voor jou de komende week eruit?

No Comments

Leave a Reply