Hema Sensitive Night Cream

Hema heeft sindskort een geheel vernieuwd skincare assortiment. Vandaar ook mijn vele reviews de afgelopen weken over de nieuwe Hema skincare producten. Het nieuwe assortiment zal de oude lijnen namelijk vervangen. De reden voor deze vernieuwing is dat HEMA altijd bezig is met het optimaliseren van haar producten. Je vindt het assortiment nieuwe skincare producten voor elk huidtype en voor iedere leeftijd. Vandaag vertel ik je meer over de Sensitive lijn van Hema en specifiek de Hema Sensitive Night Cream.  

Skincare lijn Sensitive

De skincare lijn Sensitive bestaat uit producten die ontwikkelt zijn voor de gevoelige huid. Gevoelige huidjes zijn vaak lastig en reageren heftig op bepaalde ingrediënten. Deze huid moet je met veel liefde en zorg behandelen. De gezichtsverzorging voor de gevoelige huid bevat organic katoenzaadolie. De verzorging is mild voor de huid en verminderd roodheid en irritatie. De producten uit de Sensitive lijn zijn hypoallergeen en bevatten geen parfum, alcohol en kleurstoffen.

Sensitive Night Cream


Een goede nachtcrème is erg belangrijk. In de nacht heeft de huid namelijk alle tijd om tot rust te komen, zich te herstellen en zich voor te bereiden op een volgende dag. Een goede nachtcrème helpt bij dit proces. Deze nachtcrème is voor de zeer gevoelige huid en bevat geen kleurstoffen en parfum. Wat hij wel bevat, is katoenzaadolie, Neurofense, Symcalmin en Pentavitin. Dit is voor de optimale verzorging van de huid terwijl je slaapt.

Neurofense is een actief ingrediënt met verzachtende eigenschappen om de huid te beschermen en kalmeren. Symcalmin helpt tegen irritatie en een rode huid. Pentavitin herstelt de vochtbalans van de huid.

Je gebruikt een nachtcrème dagelijks door het aan te brengen op een schone huid, net voor het slapengaan. Vervolgens kan de crème zijn werk doen gedurende jouw slaap en sta je de volgende ochtend op met een gehydrateerde huid. Ik vind het zelf een erg fijne nachtcrème die mijn huid goed hydrateerd, maar niet vettig maakt gedurende de nacht. De volgende ochtend sta ik op met een gehydrateerd, glad en niet geïrriteerd canvas voor mijn make-up.

IngrediëntenAQUA, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, DIBUTYL ADIPATE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, PENTYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, SALVIA MILTIORRHIZA ROOT EXTRACT, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, HYDROXYACETOPHENONE, CETEARYL GLUCOSIDE, CAPRYLYL GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, XANTHAN GUM, CARBOMER, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, LECITHIN, SODIUM HYDROXIDE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID.

Een hele fijne nachtcrème die mijn nieuwsgierigheid wekt voor de andere producten uit de Sensitive lijn van Hema. De Sensitive Night Cream is verkrijgbaar bij Hema voor €6,00.

Ben jij bekend met de Hema Sensitive producten?

No Comments

Leave a Reply