Lente & zomer parfums – Stapelreview

In de zomer is het heerlijk om parfum te dragen, dit brengt mij altijd meteen in een zomerse vibe. Een heerlijke zoete parfum geeft mij meteen een vrolijk gevoel. Voor de zomer zijn er altijd een heleboel parfums die geen alcohol bevatten, waardoor je ze ook in de zomerperiode kan dragen. Je hoeft dan niet bang te zijn voor vlekken en irritaties en kunt met een gerust hart parfum dragen. Vandaag deel ik een aantal lente & zomerparfums met je! 

Ik heb ondertussen een heleboel parfums verzameld die ik graag met je wil delen en kort wil reviewen. De parfums die vandaag aan bod komen, zijn:

  • Jil Sander Sun Shake Eau de Toilette
  • Lancaster Summer Splash Eau de Toilette
  • Tommy Girl Tropics Eau de Toilette
  • Jil Sander Sun Pop Arty Pink Eau de Toilette

Jil Sander Sun Shake

Parfumhuis: Jil Sander
Naam: Sun Shake Eau de Toilette
Topnoten: Bergamot, mandarijn en citroenschil
Hartnoten: Plumeria, roze grapefruit en lotus
Basisnoten: Heliotroop (vanillebloem), muskus en hout noten
Prijs: €29,00 (100 ml) bij Bol.com. Google even en je komt vaak ook leuke aanbiedingen tegen van deze parfum!
Ruikt als: Dit is echt een heerlijke geur! Het is een bloemige en fruitige geur die ik het liefst de hele dag door spray. Het leuke van deze parfum is dat je hem dus eerst moet shaken, zoals de naam ook al zegt. Dan krijg je een hele mooie kleurexplosie in de flacon. Het is een hele frisse, zoete geur die mij meteen een zomers gevoel geeft. Daarnaast ziet hij er ook heel leuk uit door de kleur van de parfum. Ikzelf heb mijn eerste flesje bijna op en op dit moment staat er in de kast alweer een nieuwe te wachten!

Lancaster Summer Splash Eau de Toilette

Parfumhuis: Lancaster
Naam: Summer Splash Eau de Toilette
Geurnoten: Het bevat Egyptische neroli, bergamot, heliotroop absolute, mangolia, oranjebloesem, muskus en drijfhout
Prijs: €22,50 (100 ml) bij Parfum-klik. Ik weet dat deze geur ook heel vaak verkrijgbaar is bij het Kruidvat en de Etos, houd dus zeker de folders in de gaten.
Ruikt als: Het is een hele frisse, bloemige geur voor vrouwen. Dit is de geur die ik al het langste heb als zomerparfum en iedere keer opnieuw aanschaf. Echt een favoriet! Het is een tropische geur die mij meteen doet denken aan een mooi eiland met een blauwe zee, wit strand en palmbomen. De geur blijft daarnaast ook erg lang hangen en vervliegt dus nauwelijks. Aan het einde van de dag ben ik nog voorzien van een lekker geurtje, al ruik ik het tegen die tijd zelf niet meer. Voor mijn eigen gevoel spray ik hem nog een keer op, maar het is eigenlijk niet nodig.

Tommy Girl Tropics

Parfumhuis: Tommy Hilfiger
Naam: Tommy Girl Tropics Eau de Toilette
Topnoten: Perzik
Hartnoten: Oranjebloesem
Basisnoten: Vanille
Prijs: €32,50 (100 ml) bij Bol.com.
Ruikt als: Dit is een heerlijke zoete geur die mijn hartje sneller laat kloppen. De geuren van Tommy Hilfiger en Tommy Girl zijn altijd erg lekker en deze is speciaal voor in de zon. Het is een erg zoete, frisse geur! Deze geur heeft een vanille basis, waar ik enorm van houd, in combinatie met perzik is dit heerlijk fris. Ik houd ook van deze geur en wat mij betreft kan hij het hele jaar door.

Jil Sander Sun Pop Arty Pink Eau de Toilette

Parfumhuis: Jil Sander
Naam: Sun Pop Arty Pink Eau de Toilette
Topnoten: Citroen en rode bessen
Hartnoten: Jasmijn en Tiaré
Basisnoten: Vanille
Prijs: Helaas, ik ben heel internet aan het afstruinen geweest, maar ik kan hem niet zo goed vinden. De andere geuren uit de Sun Pop collectie zijn daarentegen wel verkrijgbaar. Dat is Sun Pop Coral en Sun Pop Green Fusion.
Ruikt als: Dit vind ik ook een heerlijke geur en wellicht komt het door de vanille basis. Als je mij langer volgt, weet je dat ik dol ben op vanille. Het is een bloemige parfum met sappige noten van citroen en rode bessen. Het is bloemig, maar tegelijkertijd ook erg fris en fruitig. Een In vergelijking met de Sun Shake is dit een meer bloemige geur en is hij wat sterker. Een parfum die in de zomer ook zeker als avondgeur kan worden gebruikt.

Hopelijk heb je zo een beeld gekregen van de verschillende parfums die ik in mijn collectie heb voor de lente en de zomer. Dit is nog niet alles, wellicht dat ik binnenkort nog een stapelreview deel met een collectie aan zomerparfums.

Welk parfum spreekt jullie het meeste aan en waarom? 

No Comments

Leave a Reply