Lief Dagboek – Week 24 – Allemaal leuke dingen!

Afgelopen week lijkt alweer zo lang geleden, maar toch was het pas echt afgelopen week dat ik allemaal leuke dingen deed. Deze blogpost is dit keer ook iets later dan normaal, omdat ik het afgelopen zondag compleet ben vergeten in alle drukte. Het aftellen met alles begint nu namelijk echt. Afgelopen maandag (gisteren) heb ik namelijk mijn eindbeoordeling op stage gehad, aankomende zaterdag moeten al mijn documenten voor school ingeleverd zijn en volgende week heb ik mijn tentamen! Gelukkig mag ik nu nog even terugblikken naar afgelopen week en kan ik even mijn gedachten van wat allemaal nog gaat komen en wat ik nog allemaal moet, loslaten. Benieuwd wat voor leuke dingen ik allemaal deed? Kijk mee! 

Twee vrije dagen

Afgelopen week begon met twee vrije dagen, de maandag en de dinsdag. Dit kwam doordat het Pinksteren was en hierdoor was iedereen de maandag vrij, maar door een studiedag van stage was ik ook de dinsdag vrij. Dat vond ik echt heerlijk! Mijn vriend had afgelopen week vakantie en dus was dit het perfecte moment om samen iets leuks te doen. Zo begonnen we maandag met een middag Eindhoven en volgde daarna een bezoekje aan de bioscoop. Dat we samen naar de bioscoop gingen, was namelijk al een lange tijd geleden.

Voor ons bezoekje aan de bioscoop hebben we nog even samen gewinkeld, rondgeneusd in de Mediamarkt en een hapje gegeten.

Dinsdag was ook een leuk dagje samen, we begonnen namelijk ‘s ochtends bij de Ikea. We hebben hier rondgesnuffeld, zijn daarna wat gaan eten bij de Ikea. Een lunch met fish and chips is toch geweldig! Daarna zijn we met een volle auto naar huis gegaan en hebben we de bureaustoel van mijn vriend in elkaar gezet (althans; hij zette hem in elkaar, ik keek toe en gaf schroefjes aan!).

Geslaagd!

Woensdag was een spannend dagje! Die dag werd mijn zusje gebeld of ze was geslaagd voor haar vmbo. En dit was het geval. Ik vond het helemaal niet spannend, maar op het moment dat het 13:15 uur werd (het moment dat ze begonnen met bellen) sloeg het volledig om en vond ik het ineens super spannend. Uiteindelijk is ze geslaagd en dat betekende dat we ‘s avonds een klein feestje hadden.

Lunchen & BBQ

Afgelopen donderdag begon ook seizoen 6 van de serie Younger die ik kijk. Ik heb de vorige seizoenen in sneltempo gekeken en ik kon niet wachten tot 13 juni. Nu moet ik iedere week weer wachten op een nieuwe aflevering, maar het is het wachten telkens weer waard!

Vrijdag gingen we met mijn klas lunchen om het jaar alvast een beetje af te sluiten. We hadden allemaal gezorgd voor wat eten en daar zaten we dan buiten. Het was op dat moment nog helemaal niet warm, maar tegen de tijd dat ik thuis kwam, was het ineens heerlijk weer!

Zaterdag mocht ik weer werken bij Shoetime en ik vind het zo leuk! Iedere week zie ik ook weer nieuwe schoenen die mijn hartje sneller laten kloppen. Daarnaast voelt het voor mij ook heel fijn dat ik langer in bed kan blijven liggen en ik mijn gewone, leuke kleding aan kan.

Zondag was het Vaderdag en besloten wij om te BBQ’en. Het was afgelopen zondag namelijk lekker weer. ‘s Avonds ging ik weer tonnetje rond mijn bed in van al dat eten!

Zo zag dus afgelopen week eruit met allemaal leuke dingen. Dit is deze week totaal anders en staat de week helemaal in het teken van studeren en knallen!

Wat deed jij afgelopen week?

No Comments

Leave a Reply