Hydratatie gel voor de droge en gevoelige huid

Wanneer je een droge en gevoelige huid hebt, ben je continu opzoek naar de juiste producten voor je huid. Producten die je huid verzorgen, voldoende hydratatie bieden, niet te vettig zijn en die de huid niet irriteren. Het blijft een lastige zoektocht en zeker wanneer je niet te veel geld wil uitgeven aan je huidverzorging. Ik deel regelmatig producten die ik tegen kom in mijn zoektocht en die wellicht wel of niet werken op mijn huid. Vandaag deel ik weer zo’n product, namelijk van de Hema. 
Dit is de Aqua 24h Cream Gel van Hema die ik dit keer voor mijn droge en gevoelige huid heb geprobeerd. Dit is een gel die je de hele dag door kan gebruiken op je huid, zowel als dagcrème en als nachtcrème zou hij geschikt zijn. Mijn eerste reactie op de crème was: Het lijkt wel kokosvet wat ik op mijn huid smeer! Niet het vettige en de olie, maar het is een gel en deze wordt langzaam waterig.

Ik vind persoonlijk deze substantie erg prettig werken op mijn huid. De gel trekt snel in de huid, waardoor ik vervolgens ook aan de slag kan met mijn make-up. De gel laat geen vettig laagje achter in mijn huid en zorgt voor een mooie gladde basis voor mijn make-up.

Wanneer ik de crème opsmeer, voelt mijn huid gelijk fijn en zacht aan en is voorzien van een heerlijke glow! Ik hou van deze glow op dagen wanneer ik geen zin heb op make-up te dragen. Je ziet er toch heel fris en gezond uit met zo’n glow. Mijn huid voelt verzorgd, wordt niet rood na gebruik en is verder ook niet geïrriteerd. Ook ruikt de crème heerlijk, dat is ook wel fijn wanneer je iets op je gezicht aanbrengt.

Al bij al ben ik erg enthousiast over de 24h Cream Gel van Hema. Voor €3,50 is hij verkrijgbaar bij Hema.

Ben jij al bekend met deze crème?

 

No Comments

Leave a Reply