Lief Dagboek – Week 23 – Fotoshoot, vrij & mini review

Afgelopen week was voor mijn gevoel een hele vreemde week. Ik had ineens drie dagen geen school, wat vooraf niet gepland was. De dagen waarop ik geen school had, werden vervolgens helemaal vol gepland. Zo deed ik een fotoshoot van mijn zusje en haar vriendinnen voor het gala & besteedde ik de zondag aan school! Benieuwd wat ik allemaal deed? Lees snel verder. 

Maandag & dinsdag

Afgelopen maandag en dinsdag waren heel normaal. Ik ging twee dagen naar stage en ik leverde al mijn verslagen in, want ik heb over twee weken mijn eindgesprek van stage. Het geeft meteen zo’n goed gevoel als dit alles ingeleverd is en je er niet meer over na hoeft te denken. Ik leverde mijn verslagen voor stage in en ik zat zo in een flow, dat ik ook aan de slag ging met het schrijven van een ander verslag. Ook deze leverde ik maandagavond direct in. Zo’n fijn gevoel wanneer je even flink meters kan maken en alles meteen weg kan werken.

Gala voorbereidingen

Vanaf woensdag begonnen de gala voorbereidingen van mijn zusje. Woensdagochtend begon ik al op tijd met sporten, dit doe ik namelijk nog steeds iedere week twee keer. In de middag mocht ik de nagels van een vriendin van Marieke doen, speciaal voor het gala. Toen dat klaar was, was de woensdagmiddag ook alweer voorbij. Vervolgens kon ik nog wat make-up verzamelen, want ik was de donderdag inzetbaar voor vanalles. Visagie, nagelstylist en fotograaf.

De hele donderdag ben ik in de weer geweest. Ik moest zowel mijn zusje als een vriendin van haar voorzien van make-up (ben hier trouwens heel tevreden over!). Vervolgens zijn we de middag foto’s gaan schieten en aan het einde van de dag, had ik zo’n 500 foto’s geschoten. Een aantal foto’s vind je op mijn social media.

Vrijdag kon ik vervolgens de spullen gaan opruimen en alle foto’s uitzoeken en nabewerken. Daar ben ik ook een hele tijd mee bezig geweest, namelijk 500 foto’s (!!). Het is allemaal gelukt en wat had ik een geluk dat mijn les uitviel de vrijdagochtend.

Zaterdag + mini review

Zaterdag moest ik werken bij Shoetime en had ik weer een leuke dag. In de avond kwam ik dus ook thuis met mijn eerste paar sneakers die ik daar had gekocht, speciaal voor het werken! Het voelt zo fijn dat ik iets later kan beginnen met werken & daarnaast ook in mijn mooie kleding kan gaan werken.

Zaterdagavond werkte ik aan school en ging ik alweer vroeg naar bed, want ook zondag had ik weer volgepland. Voordat ik zaterdagavond naar bed ging, besloot ik om mijn gezicht nog even goed te reinigen. Dat deed ik met deze Pore Scrub van Hema.

De afgelopen tijd ben ik een aantal nieuwe producten aan het testen van Hema. Super leuk om te doen, want zo kom je wellicht hele fijne producten tegen voor jezelf die ook betaalbaar zijn. Ik ben nu zo’n anderhalve maand de producten aan het testen en de komende weken zullen er ook telkens reviews online komen. Dit is een product wat ik op dit moment gebruik en het leek me leuk om een mini review te doen in Lief Dagboek. Ik deel namelijk van alles in mijn dagboekverhalen op de blog, maar dit is wellicht ook leuk. Dit is de Pore Scrub van Hema en ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan moet denken. Wellicht is het geen succes met mijn huid, maar ik blijf het toch proberen. De Pore Scrub is net een EOS lipbalm, zo ziet het eruit, maar dan met scrubdeeltjes. Ik vind de scrubdeeltjes vrij grof en dat maakt dat het niet heel prettig werkt op mijn huid. Je gebruikt het op een natte huid en ik heb gemerkt dat het het prettigst is wanneer je huid echt goed nat is.

Ik vind de Pore Scrub erg fijn werken. Ik moest heel erg wennen aan de grove deeltjes en daar gebruik ik de scrub ook niet op mijn wangen. Mijn wangen zijn namelijk een stuk gevoeliger. Wel gebruik ik hem op mijn T-zone (voorhoofd, neus, kin). Dit werkt echt prima. Wel belangrijk dat zowel de scrub als je huid goed nat is. Na gebruik zag mijn huid er erg rood uit. De bloedcirculatie in mijn huid werd door het scrubben gestimuleerd. Dit zorgde voor een mooie, stralende huid daarna, die vrij was van velletjes en (deels) van mee-eters.

Zondag

Op zondag schrijf ik altijd deze blogpost, zo ook dit keer. Zondag wilde ik ook graag meters maken voor school en de blog. In begon de ochtend al om 10:00 met een gesprek voor school en dit verliep al meteen super goed. Dit zorgde meteen voor een positieve werkflow voor de rest van de dag. Verder was ik die dag bezig met andere dingen voor school, schreef ik blogposts, plande ik voor de komende week & ik ging sporten vanuit huis.

Komende week zal weer meer in het teken staan van school, maar ik begin allereerst met twee vrije dagen. Het is namelijk Pinksteren en dinsdag is er een studiedag gepland op stage.

Wat heb jij afgelopen week gedaan?

No Comments

Leave a Reply