Wishlist voor een nieuwe baan

Ik heb een nieuw baantje! Wie mij al langer volgt, weet dat ik nu zo’n drie jaar bij de bakker heb gewerkt. Heel plotseling liep ik iets anders tegen het lijf en daar ben ik nu begonnen met werken. Voortaan werk ik dus bij Shoetime en dat betekent; los gaan met mijn leuke kleren, sieraden en natuurlijk volop gellak kunnen dragen! Helemaal mijn ding! New job, new clothes; dus tijd om mijn wishlist te delen en hoe ik de items wil gaan combineren.

Als ik totaal niet weet waar ik naar opzoek ben of gewoon rond wil kijken naar kleding, dan vind ik het fijn om ergens te gaan kijken waar ze allerlei merken, stijlen en prijsklassen hebben. Dit kan zowel online als offline. Zo ben ik een tijdje terug naar Sevenum geweest om te shoppen bij Jansen-Noy en dit kan ook gemakkelijk bij Van Tilburg. Online kijk ik ook graag bij Van Tilburg of Zalando of Bijenkorf. Dit keer heb ik bij Van Tilburg gekeken en heb ik weer wat items op mijn wishlist gezet van verschillende merken.

Shirt zijn allereerst altijd een goed idee. Je kunt het dragen op rokjes of op een mooie jeans. Zo houd ik heel erg van streepjes en kleine details op shirts. Laatst droeg ik een mooie lichte jeans met een borduursel en daar een basic shirt op, ik was helemaal in mijn nopjes! Daar zie ik dit shirt ook helemaal bij, een mooi lichte jeans, opgeslagen en een leuk sneakertje erbij! Ideaal voor de zomer wanneer je aan het werk bent en geen zin (of wanneer het niet geschikt is) om een rokje te dragen. Het shirt is van Catwalk Junkie.

Dit is het items waar ik misschien het meest van onder de indruk ben en meteen wist dat het op mijn wishlist moest! Het jasje van Fabienne Chapot is namelijk roze en met hartjes! Ik zie het al helemaal voor me met een witte broek en een simpele witte top met een tekst. Daarnaast heb ik een tijdje terug ook een rode top gekocht met een lichtroze tekst, ideaal voor hieronder met een witte broek. De rest zo ik simpel laten met een witte sneaker of een mooi sandaaltje en verder natuurlijk rode of roze nagels!

Deze broeken van Only zijn echt goddelijk! Ik heb er ondertussen al verschillende; zwart, groen, rood (wild ginger) en rood (port royale). Nu staat deze leuke gele broek van Only op mijn wishlist! Een heerlijk kleurtje voor in de zomer met een mooie witte sneaker eronder of een leuke pump. Eventueel kan hier de blouse ook op en anders een mooie top.
Dit soort jurken als die van Anna van Toor vind ik geweldig. Je kunt ze op verschillende manieren dragen en ze zitten goddelijk. Ik vind het zelf ook altijd leuk om dit soort items op verschillende manieren te combineren, waardoor je voor je gevoel toch niet altijd hetzelfde aan hebt. Zelf zou ik hem combineren met een leuk sneakertje, sandaaltje of een mooie sleehak of pump. Daarnaast kun je hem combineren met of zonder ceintuurtje of met een belt bag.

Deze blouse is ook van Anna van Toor en hij doet me denken aan een zwarte blouse die ik al heb. Ik vind dit soort items zo heerlijk en perfect voor de lente en de herfst wanneer je even niet zo goed weet wat je aan moet. Ik zie deze blouse al meteen in een outfit voor me; op een mooie witte broek of mooie zwarte broek en de broekspijpen omgeslagen en een mooie gele sneaker eronder! Ik hou er heel erg van om kleuren uit de kledingstukken terug te laten komen in bijvoorbeeld de schoenen, maar ook de nagels. Een mooi fris geel kleurtje op mijn nagels zou ook perfect hierbij zijn!

Als laatste nog een leuke top van Catwalk Junkie met daarop de tekst Rosé Parté. Ook hierbij zie ik een mooie jeans of witte broek bij en een sandaaltje waarbij mijn rode teennagels mooi te zien zijn! Verder misschien een rode belt bag om mijn middel!

Dit is mijn wishlist! De broek van Only zou ik eventueel ook nog in andere kleuren willen, zoals roze, blauw, donkerblauw en felrood. Wie weet komt dit nog ooit! Daarnaast zijn basic (gestreepte) tops altijd goed.

Wat staat er op jouw wishlist?

No Comments

Leave a Reply