Lief Dagboek – Week 22 – Ontspannen en knallen!

Weer een week voorbij! Het aftellen met de laatste loodjes voor stage en school is nu echt begonnen. Ik hoef nog maar 8 keer naar stage en dan zit het erop! Begin van deze week stond ik in stressmodus, wist ik even niet hoe ik het moest doen, maar aan het einde van de week had ik toch veel afgerond & zag ik het weer zonnig in.

Stage & school

De week begon heel normaal, net als alle andere weken. Ik begon met twee dagen stage. ‘s Avonds zat ik achter mijn laptop weer te knallen met verslagen afronden en ze nalezen op fouten. Ik had vorige week al mijn verslagen al afgerond voor stage en dat was al een hele opluchting!

Woensdag had ik een dag school, waarbij ik op school aan opdrachten kon werken, maar daarnaast ook wat lessen volgde.

Twee dagen vrij

Daarna had ik twee dagen vrij van school vanwege Hemelvaart. Daar was ik echt aan toe. Donderdag heb ik de hele dag achter mijn laptop gezeten en onder andere aan school en de blog gewerkt. Ook besloot ik die ochtend te sporten vanuit huis.

Vrijdag moest ik in de ochtend werken bij de bakker, mijn laatste dagje! Ik had wat chocolaatjes, een kaartje en twee pakjes meegenomen voor chocolademelk en cappuccino, als bedankje. Vrijdagmiddag deed ik een poging om polygel nagels aan te brengen. Voor een eerste keer valt het me totaal niet tegen!

Weekend

En toen was het alweer weekend. Zaterdag moest in de hele dag werken bij Shoetime, mijn eerste echte zaterdag! Daarna heb ik thuis gekookt, de nagels van mama gedaan en daarna nog mijn eigen teennagels gelakt.

Zondagochtend heb ik wat voorbereidingen getroffen voor komende week. Ik maakte mijn planning, ik verzamelde mijn spullen en printte wat documenten voor stage die nog van een handtekening verzien moesten worden.

Daarna deed ik niets meer, althans.. mijn zusje was afgelopen zondag jarig en we vierden haar verjaardag. ‘s Avonds staken we de BBQ aan en genoten we lekker van het warme weer.

Hoe zag jouw week eruit?

No Comments

Leave a Reply