Favorieten van afgelopen maand – Mei 2019

Alweer een maand voorbij en het leek me eens leuk om mijn favorieten van de afgelopen maand te delen. Voorheen deed ik dat altijd en nu heb ik het al langere tijd niet meer gedaan. Tijd om het weer eens op te pakken en mijn favorieten met je te delen. Dit keer zijn het favorieten die ik al langere tijd heb, maar ook een aantal nieuwe favorieten! 

Mijn nieuwe bril

Mijn nieuwe bril, ik ben er helemaal verzot op. Het liefst loop ik de hele dag met mijn bril op, niet altijd even praktisch met stage en sporten. Ik schreef er een tijdje terug al een blogpost over welke bril ik heb. Het is een opvallender model en een beetje hipster, zoals mijn vriend het noemt, maar ik hou daar juist wel van. Mijn vorige bril was qua sterkte niet meer up-to-date, waardoor ik hem minder snel op zette dan dat ik nu doe. Benieuwd naar mijn bril, dan raad ik je aan om deze blogpost te lezen.

Pannenkoekjes als lunch

Ik ben de afgelopen tijd wat vaker thuis geweest, omdat ik een vrije dag had van school en het is natuurlijk meivakantie geweest. Wanneer ik thuis bent, vind ik het heerlijk om een eitje te bakken of te koken, iets anders warms op mijn boterham of een pannenkoekje te bakken. Dat is iets wat ik de laatste tijd vaak heb gedaan en nomnom!

Favoriete boek

Dit boek, De Amsterdamse, heb ik afgelopen maand gelezen. Wanneer ik op Instagram kijkt of vlogs kijk van Amsterdamse meiden, is dat leventje zoveel anders dan dat van mij. Daarom vond ik dit boek misschien ook wel zo leuk om te lezen. Je hebt een hele andere lifestyle in Amsterdam dan in het dorpje waar ik vandaan kom.

Het boek staat vol met vanalles, het is een handboek voor alle vormen, maar natuurlijk wel met een dikke knipoog. DIt boek is een vervolg op het succes van How to be Parisian geschreven door Mirjam Deen en Lisa Maschhaupt. Wat eet ze, en waar? Hoe gedraagt ze zich op een eerste date? In De Amsterdame zijn alle levenswijsheden, ongemakkelijke situaties en ongeschreven regels gebundeld. Aan bod komen haar liefdeslessen, leefstijl, eetgewoontes, liefde voor wijn en de inhoud van haar (koel)kast.

Ted Baker sneakers

De afgelopen tijd zijn mijn Ted Bakers sneakers van vorig jaar niet van mijn voeten gegaan. Ik ben mijn winterkleding en laarsjes al een tijdje beu en heb zin in het mooie weer. Helaas laat het weer het ook nog niet toe om sandaaltjes en slippertjes te dragen, dus kies ik iedere dag opnieuw voor mijn witte Ted Baker sneakers. Vorig jaar was ik zo zuinig op deze sneakers, nu nog steeds, maar ik durf ze wel voortaan te dragen en ben iets minder voorzichtig. Wel zijn ze nog steeds mooi wit en ze zitten simpelweg heerlijk.

Structuurjunkie planner light

De afgelopen maand was de maand waarin ik weer lekker aan het plannen geslagen ben. Ik heb op dit moment de Structuurjunkie Planner Light en ben helemaal gek op dat ding. Je kunt hem gemakkelijk meenemen, omdat hij lichtgewicht is. Daarnaast kun je zover vooruit plannen als dat jij wilt en het zorgt er weer voor dat ik orde in mijn hoofd heb en daardoor productief kan zijn. Het liefst maak ik alvast een voorraadje aan planners voor volgend jaar.

Dit waren mijn favoriete van afgelopen maand. Ik hoop dat ik komende maand nog steeds veel productiviteit beleef door mijn planner, dat ik wel mijn sandaaltjes aan kan door het mooie weer & dat ik weer een leuk boek mag lezen!

Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?

 

 

1 Comment

  • Reply
    Leen
    mei 31, 2019 at 10:46

    Oeh ziet er een heel leuk boek uit !

  • Leave a Reply