Mijn jassen wishlist

Ik ben dol op jassen! Ik denk dat mijn vriend het nu al Spaans benauwd krijgt en bij zichzelf denkt: ‘Niet nog meer jassen!’. Ik blijf jassen simpelweg heel leuk vinden en je hebt er ook zoveel varianten van en zoveel verschillende kleuren. Ik vind jassen leuk en het leek me daarom alleen maar leuker om een aantal jassen die ik zo leuk vind vandaag met je te delen. Benieuwd wat er op mijn wishlist staat? 

Ik ben echt dol op jassen. Voorheen uitte dit zich alleen maar in blazertjes en jasjes voor in huis, maar de laatste jaren heb ik een hele mooie collectie verzameld aan jassen waarmee ik lekker de straat op kan. Deze collectie jassen bestaat ook voornamelijk uit roze. Ik ben altijd een roze fan geweest, maar de laatste tijd ben ik ook steeds meer van het lila en (oker)geel. Daar is deze wishlist ook voornamelijk op gebaseerd. Ik wil meer kleur!

Wat ik al jaren mooi vind, is een trenchcoat, zoals deze roze van Promiss. Ik beloof het bij deze aan mezelf en aan jullie dat ik deze jas voorlopig niet zal kopen, hoe mooi ik hem ook vind. Mijn roze jassen collectie vind ik super leuk, maar het is tijd voor wat andere kleuren. Maar een roze trenchcoat, die komt er nog wel ooit!

De laatste tijd zie ik ook steeds meer geel voorbij komen. In mijn jassen wishlist, in mijn kledingkast en ik klik het ook steeds vaker aan wanneer ik aan het scrollen ben ik webshops. Ik lijk geel en ook zeker okergeel steeds meer te kunnen waarderen en het lijkt me ook steeds beter te staan. Daarnaast vind ik ook leren jasjes nog steeds leuk en grijp ik de laatste tijd heel graag naar mijn suède groene jas. De lichtgele leren jas is van Vero Moda en de okergele leren jas is van Mint&Berry.

Bron: Jas.nl

Mijn liefde voor felrood en lila komt ook steeds meer tot uiting. Zo heb ik een roze regenjas, maar deze lila is ook echt prachtig! Ik vind het helaas wel lastig om een regenjas te kopen, vorig jaar heb ik echt de perfecte jas gevonden en nu lijken ze daar ineens niet meer aan te kunnen tippen. Deze lila regenjas van Rains komt gelukkig heel goed in de buurt! Daarnaast zie ik ook al een hele leuke outfit voor me met dit rode jack van Only. Een mooie witte broek, sandaaltjes eronder, blauw wit gestreepte top en dan dit jack!

Op dit moment staat de lange gele coat van Only bovenaan mijn wishlist, maar ik kan ook niet wachten tot ik alle andere jassen kan bemachtigen! Wellicht binnenkort een leuke outfit met een van de jassen van mijn wishlist!

Wat vind jij van dit soort gekleurde jassen?

No Comments

Leave a Reply