Mijn Aliexpress favorieten

Iedereen kent ondertussen Aliexpress. De afgelopen 1,5 jaar heb ik regelmatig bij Aliexpress besteld, voornamelijk knutselspulletjes en daarna ook steeds meer andere items. Zo heb ik pluisvrije doekjes voor mijn nagels, sokken, oorbelletjes, stempeltjes, washi tape en nog wat andere items besteld. Vanuit daar heb ik een aantal favorieten verzameld, items die ik heel veel gebruik, die ik erg leuk vind om die ik ergens anders nog niet heb gezien. Vandaag deel ik dus vijf favorieten van Aliexpress met je.

De meningen over Aliexpress zijn heel erg verdeeld. Natuurlijk zijn dit items die ik ook (soortgelijk) ergens in de winkel kan vinden voor hetzelfde geld en wellicht ook niet. Het gaat mij er niet om dat het extreem goedkoop is, maar om de leuke items en de hoeveelheid keuze die je hebt.

Dit zijn echt grote favorieten en ook al veel gebruikt (niet alleen door mij, maar ook door mijn moeder & zusje). Ik kwam deze sloffen tegen in het roze en ik was verkocht! Daarnaast voelen ze kwalitatief ook erg goed aan, zijn ze lekker warm en ik loop er het liefst de hele dag op rond. Qua maat vind ik zoiets lastig in schatten, maar wanneer je de maattabel in de gaten houdt, moet het goed komen. Ik heb zelf een maat 37 en bestelde maat 7, mijn zusje heeft maat 37/38 en bestelde ook een maat 7 en mijn moeder heeft maat 38 en bestelde maat 8 en ze zitten perfect!

De sloffen kosten (op dit moment) tussen de $7.43 en $11.88. 

Het merendeel van mijn telefoonhoesjes zijn van Aliexpress. Je hebt ontzettend veel keuze voor weinig geld en keuzes die ik ergens anders nog niet heb gezien. Dit hoesje is ook van Aliexpress, hij komt jammer genoeg niet overeen met de foto’s van Aliexpress, maar desalniettemin vind ik hem super leuk!

Het telefoonhoesje kost (op dit moment) $1.79.

Dit is denk ik mijn beste aankoop tot nu toe! Dit denk ik eerlijk gezegd wel vaker na een aankoop, maar hier heb ik nu al heel veel plezier van gehad en dat gaat waarschijnlijk nog meer komen. Ik kocht dit gele tasje en de kwaliteit voelt super goed, je kunt gemakkelijk de lengte van het hengsel verstellen zonder teveel werk (simpelweg een knoop leggen aan de uiteindes en deze eventueel afknippen) en je hebt verschillende kleuren om uit te kiezen.

De tas is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en kost (op dit moment) tussen de $5.90 en $8.69.

Eindelijk heb ik ook een zonnebril gevonden die mij past. Ik heb een erg smal hoofd en zonnebrillen willen mij nooit fatsoenlijk passen. Ze zijn altijd te groot. Jaren geleden heb ik een hele mooie zonnebril aangeschaft, maar helaas is die na heel wat dragen gesneuveld. Nu heb ik weer een zonnebril gevonden die past!

De zonnebril kost (op dit moment) $2.10. 

Dit zijn ook altijd leuke aankopen. Leuk om zo iets uit te proberen en dan erachter te komen dat de sokken er super leuk uit zien en ook nog eens lekker zitten! In deze set zitten drie paar sokken met een leuk printje in dezelfde kleurstijl. Ze voelen kwalitatief erg goed aan en zitten dus ook erg lekker. Geen gekke friemeltjes en frutseltjes aan de binnenkant. Heerlijk!

Deze set met drie paar sokken kost (op dit moment) $7.28 en ze zijn er in verschillende printjes/stijlen.

Dit zijn op dit moment mijn favorieten. Ik heb zo al heel wat leuke items gekocht via Aliexpress, voornamelijk voor mijn journal. Natuurlijk zaten er ook wel eens miskopen bij, maar vaak zijn het items waar je toch wat leuks mee kunt doen.

Bestel jij wel eens bij Aliexpress?

1 Comment

  • Reply
    Leen
    mei 16, 2019 at 16:59

    Ik heb nog nooit iets op Aliexpress besteld maar wauw daar ga ik precies toch verandering in brengen ! Dat telefoonhoejse is zo mooi !! En echt heeel goedkoop. Ook inderdaad een heel leuk geel tasje. Liefs Leen

  • Leave a Reply