Lief Dagboek – Week 18 – Meivakantie (+ mini boeken review!)

Weer een week voorbij en afgelopen week was het een weekje vakantie, namelijk meivakantie. Ik had gepland om heel veel te doen, maar dit is toch minder geworden door allemaal onverwachte (en leuke) dingen die voorbij kwamen. Ik neem je mee met wat er deze week allemaal gebeurde & wat ik zoal deed! 

Vorige week kreeg mijn week een hele andere wending. Ik heb er toen nog niets over gedeeld, maar ik zag een vacature voorbij komen waar ik op solliciteerde en ik heb de baan! Afgelopen maandag kwam er dus plotseling een meeloopdagje bij en was mijn hele vrije dag weg! Ik had gepland om aan school te werken, maar ik besloot om de meeloopdag te doen. Uiteindelijk sloot ik deze dag positief af en kon ik vervolgens ontslag gaan nemen bij mijn bijbaantje bij de bakker. Dit vond ik minder leuk, maar dat hoort er ook bij.

In de avonden heb ik afgelopen week wat meer voor de televisie gezeten. De eerste drie dagen heb ik een druk programma gehad met werken en de meeloopdag. ‘s Avonds was ik behoorlijk afgebrand.

Gelukkig was ik de maandagochtend en dinsdag wel productief thuis. Zo werd ik ‘s ochtends een keer om kwart voor 7 wakker, heb ik nog tot half 8 in bed gezeten en een boek gelezen en ben ik daarna aan de slag gegaan.

 Omdat ik afgelopen week vakantie had, heb ik ook iets meer vrije tijd gehad. Vrije tijd waarin ik besloot om een film te kijken (die overigens best wel tegenviel) en weer eens wat te gaan lezen. Ik lees heel graag, maar hier wil ik niet altijd de tijd voor pakken en ik wil als maar door met taken van mijn to-dolijstje. Ik besloot om dit boek te gaan lezen, Problemen laten bij wie ze horen. Een heel nuttig boek om te lezen over vaste patronen in gesprekken en begrijpend luisteren.

Donderdag had ik weer een dagje thuis. ‘s Ochtends ben ik eerst gaan sporten en daarna heb ik op mijn gemak thuis wat gedaan. Het ene moment besloot ik een serie te kijken en daarna ging ik weer verder werken aan school en de blog. Ik ben toen heel productief geweest met het vooruit werken aan blogposts.

Vrijdagochtend begon met een bezoekje bij de psycholoog. De vorige keer had ik er geen goed gevoel meer over vanwege het plan wat voor mij klaarlag. Hier zijn we dit keer een beetje van afgeweken. Voor mij ligt er nu het huiswerk klaar om te gaan onderzoeken wat ik aan sport wil doen, waarbij ik twee keer in de week een uur flink kan sporten. Dit moet ik gaan doen en vervolgens combineren met iedere dag een halfuurtje matig bewegen (fietsen, wandelen).

Vrijdagmiddag ben ik gezellig met een vriendin gaan lunchen, heb ik mijn nagels nog gelakt en ben ik op tijd op de bank gekropen en vervolgens op tijd naar bed gegaan, want er stond weer een druk weekend voor de boeg. Zaterdag heb ik namelijk de hele dag gewerkt bij de bakker en zondag deed ik nog wat van mijn to-dolijstje en hadden we daarna een etentje thuis.

Zo zag mijn week er weer uit! Volgende week is weer een normale schoolweek met twee dagen stage, drie dagen school en wederom een druk programma in het weekend.

Hoe zag jouw week eruit?

No Comments

Leave a Reply