Mijn plannen voor het komende seizoen

De laatste tijd kwam ik op verschillende momenten tot het besef; het einde van het schooljaar breekt alweer bijna aan. Ik hoef nog maar een aantal weken stage te lopen, ik word op school aangesproken als eind tweedejaars, ik moet echt gaan nadenken over een vakantie & de laatste periode van school gaat van start. Daarnaast begint het lekkerder weer te worden en hopelijk laten we het regenachtige, koude weer nu achter ons. Ik neem je mee in mijn planning voor de komende maanden.

Mei

Mei is alweer aangebroken. April is voorbij gevlogen, maar ik ben bang dat dit bij mei ook gaat gebeuren. Mei begint voor mij met een weekje vakantie, maar deze week is ook al halverwege. In deze week wil ik even flink aan de slag gaan met schoolopdrachten. Mei staat in het teken van het afronden van mijn stageopdrachten. Ik hoef nog maar één stageopdracht te maken en nog wat kleine verslagen te schrijven.

De tweede volle week van mij heb ik studiereis. Dit is een weekje waarbij ik alle lesplaatsen afga en daar gastcolleges krijg en andere interessante dingen (ik weet eerlijk gezegd nog niet precies wat). Het betekent dat ik deze week ook geen stage heb en dus al weer een week minder op stage ben geweest.

Verder is mei doodnormaal; naar school, werken en thuis aan opdrachten aan de slag. Mei eindigt wel met twee extra vrije dagen, heerlijk!

Juni

Juni begint meteen feestelijk met de verjaardag van mijn zusje. Sweet sixteen! Dan loopt mijn stage ook echt op z’n einde en kan ik mezelf niet meer bewijzen. Begin juni moet ik al mijn stageverslagen inleveren en halverwege juni is mijn stagegesprek en dan staat alles vast.

In juni gaan mijn ouders en zusje naar Boedapest en ben ik een weekje alleen thuis met mijn broertje (lees: alleen thuis). Dat is de laatste week van juni en dat is ook de week waarin ik een tentamen heb. Als het goed is het een na laatste tentamen van dit studiejaar.

Juli

Juli is de maand waarin ik school voorlopig eventjes kan afsluiten. 2 juli is mijn allerlaatste stagedag, 3 juli heb ik nog een tentamen en dan zit het erop! Hopelijk kan ik alles direct afsluiten met een voldoende en hoef ik ook niet meer in mijn vakantie te studeren.

Wanneer dit allemaal afgesloten is, heb ik vakantie van school. Dat betekent wel dat ik gewoon moet werken bij mijn bijbaantje.

Augustus

5 augustus begint mijn vakantie en dan heb ik twee weken helemaal vrij. We moeten wel nog bedenken wat we in die twee weken willen gaan doen. Gaan we überhaupt wel op vakantie? Waarnaartoe? Frankrijk, Spanje, Lissabon, Oostenrijk, Zwitserland? Met de auto of met het vliegtuig? Hotel, appartement of camping?

Dit is nog iets waar we nog over na moeten denken, maar gelukkig ook nog eventjes de tijd voor hebben.

Dit zijn de plannen voor het komende seizoen. Nog niet heel veel bijzondere plannen, maar voornamelijk deadlines en afrondingen van mijn studie.

Wat zijn jouw plannen voor het komende seizoen?

No Comments

Leave a Reply