Lief Dagboek – Week 17 – Raar weekje

Weer een week voorbij. Ik vind het nu steeds sneller gaan en dat is ook zeker zo! Deze week begon met prachtig weer, vorig weekend was het echt heerlijk! Helaas nam de temperatuur af en verdween ook het zonnetje en moesten we helaas weer aan regen geloven. Afgelopen week voelde als heel raar; ik had de eerste helft van de week vrij, ik kreeg niets gedaan (voor mijn gevoel) en moest uiteindelijk toch weer twee dagen naar school. Wat ik nog meer deed? Je leest het hier.

Afgelopen week begon met een extra vrije dag, op maandag. Echt heerlijk! Althans, dat dacht ik vooraf. Ik had de hele dag vrij, grotendeels alleen thuis en ik kreeg niets uit mijn handen. Mijn hoofd zat bomvol met vanalles, allemaal random gedachten, waardoor ik me tot niets kon zetten. Dit bleef mij een beetje de hele week achtervolgen dit gevoel. Ik heb de hele dag niets uitgevoerd, maar gelukkig was het een extra vrije dag vanwege Pasen.

Dinsdag was voor mij ook een vrije dag, hetzelfde als woensdag. Ik had toevallig geen stage vanwege de meivakantie en had woensdag geen les op school. Beide dagen heb ik van alles gedaan, maar absoluut geen nuttige dagen. Zo heb ik dinsdagochtend gesport en verder zat ik beide dagen wat achter mijn laptop te niksen en heb ik wat boodschappen gedaan met mijn moeder.

Donderdag en vrijdag had ik beide dagen school en dit voelde zo raar. Ik had voor mijn gevoel vakantie, maar dat bleek zo te zijn. Ik moest die twee dagen dus weer heel erg in het schoolgebeuren komen. Zeker omdat net een nieuwe periode van start ging en ik daarna weer een week vakantie heb. ‘s Avonds ging ik de nagels van een vriendin van oma lakken en zo was ik mijn avondje weer zoet.

Vrijdag kreeg ik mijn vibe van verslagen schrijven en blogposts schrijven weer te pakken. Ik plande alvast wat dingen in mijn agenda, tentamens die eraan komen en het leerwerk vooraf en ik maakte de blogplanning voor komende maand. Zo ben ik de hele middag bezig geweest met van alles en nog wat en schreef ik zelfs al wat blogposts.

Zaterdagochtend ging ik al op tijd naar de kapper en haar werd ik heerlijk vertroeteld. Mijn haren werden weer mooi gemaakt, weer fris geknipt en daarna heerlijk geföhnd. De rest van de ochtend en begin van de middag ben ik thuis aan het rommelen geweest en ‘s avonds ging ik naar mijn vriend toe. Ik had een spelletjesavond georganiseerd met chips, kaarsjes en muziek en vooraf aten we gezellig met z’n tweetjes. Zondagochtend begonnen we ook met een kaartspelletje vanuit bed en hebben we daarna met z’n tweetjes geluncht. Daarna ging ik naar huis, zat ik met mijn ouders gezellig op de bank, maakte ik nog wat werk van afgelopen week af en plande ik alles voor komende week.

Komende week heb ik een weekje vakantie, maar ben ik wel lekker thuis bezig en buitenshuis aan het werk. Wat ik verder allemaal nog ga beleven, lees je volgende week op de blog.

Fijne week gewenst! Liefs, Suzanne 

No Comments

Leave a Reply