Summer Vibes

Het weer is nu heerlijk, het zonnetje schijnt en ik ben meteen in de mood om witte broeken te dragen, jurkjes en sjaaltjes in mijn haren. Deze look was daarom ook helemaal in mijn straatje. Vorige maand ging ik samen met mijn moeder winkelen en ik ben toen ook helemaal los gegaan en had toen al de summer vibes te pakken!  Ik kocht toen vanalles! De witte broek die ik in deze outfit draag, heb ik toen ook gekocht en ondertussen al meerdere keren gedragen. Tijd om je mijn outfit te laten zien!

Het nadeel op dit moment is dat het er heel lekker uit ziet met het zonnetje, maar het soms nog best fris kan zijn. Dat was hier ook het geval! Ik ging zonder jas naar buiten en was hele blij toen ik weer binnen was. Het windje was verraderlijk, maar wanneer je uit de wind zit en in het zonnetje, dan is het heerlijk! Zo heb ik mijn eerste sproeten al meteen opgedaan toen ik even een halfuurtje in de zon zat.

Deze top heb ik vorig jaar gekocht en heb ik toen maar een paar keer aan gehad, omdat het veel te warm was! Deze trui is nu wel perfect wanneer het er heel zomers uit ziet, maar toch nog wat fris. Hij geeft meteen een frisse uitstraling door de felle kleur en de blote armen, maar is toch heerlijk warm.

Dit kettinkje draag ik ook zo ontzettend veel! Deze heb ik een tijd terug gekregen bij een bestelling van L’Occitane en ik had niet verwacht dat ik hem zoveel zou dragen, maar het is een kettinkje dat overal bij past!

En mijn witte, nieuwe vriend! Hij zit echt als gegoten en daar was ik echt naar opzoek. Daarnaast staan mijn sieraden nu ook voor het eerst op de foto. Het armbandje dat ik van mijn ouders heb gekregen en de ring die ik van mijn vriend heb gekregen. Daarnaast draag ik ook nog steeds mijn horloge en Pandora armband, maar toevallig dit keer niet op de foto. Wanneer je dus weer dit soort foto’s voorbij ziet komen, zie je dus mijn nieuwe ring en armband. Op mijn nagels draag ik trouwens 123 Queens Orange van Pink Gellac.

En als afsluiting mijn nieuwe stappers. Ik ben ineens een stuk groter wanneer ik deze sneakers draag. Toen deze sneakers binnen kwamen, vond mijn moeder ze helemaal niet zo leuk, maar toen ik ze eenmaal bij deze outfit aan had, vond ze het toch een stuk leuker! Ik zag al meteen verschillende outfit voor me met deze sneakers en kan niet wachten tot ik ze nog meer kan gaan dragen bij een mooie jeans of deze witte broek!

Top – Liu Jo / Broek – Only / Sneakers – Premiata 

Hoe zit het met jouw Summer Vibes?

No Comments

Leave a Reply