Lief Dagboek – Week 15 & 16 – Weer twee weken voorbij!

De tijd vliegt en zo zijn er weer twee weken voorbij, jeetje! Ik lijk dit op het moment bij bijna alles te beseffen. Het is alweer halverwege april. Dat betekent gelukkig ook dat ik mijn tentamens er op heb zitten en het eventjes iets rustiger aan kan doen, want de afgelopen twee weken waren erg druk en stressvol. Ik vertel je over mijn afgelopen twee weken.

Afgelopen twee weken had ik twee tentamens en twee presentaties. Mijn eerste tentamen was op 10 april, dus vooraf was ik al flink aan het studeren geweest. De dag daarna had ik twee presentaties, die was ik de woensdagmiddag nog even aan het voorbereiden. Nadat ik ook die twee presentaties achter de rug had, kon ik weer verder met leren voor het volgend tentamen. Ik heb een goed gevoel over beide tentamens trouwens, maar ik vind het altijd heel lastig in te schatten!

De eerste week stond dus ook echt uit studeren en that’s it! Ik moest die week ook bijhouden wat ik zoal deed, dit om een beeld te schetsen voor mijn psycholoog. Echter, het was een hele saaie, eentonige week met veelal leren.

Week 16 werd het al wat anders en wat was ik blij dat het 17 april 12:00 was geweest en ook mijn tweede tentamen erop zat. Het zat erop en nu was ik een week vrij! Heerlijk!

Afgelopen donderdag en vrijdag heb ik dus ook heerlijk genoten van het weer, lekker in de tuin gezeten, hier en daar wat gedaan voor de blog en voor school, maar bovenal; ik zie wel wat waar en wanneer ik iets doe.

Het weekend, voornamelijk zaterdag, was wel meteen wat drukker. Ik moest in de ochtend werken & ‘s avonds had ik een feestje van mijn ouders, omdat zij beide 50 zijn geworden. Gelukkig heb ik voor de zondag en voor komende week geen hele gekke dingen op de planning en kan ik nog rustig aan doen en op mijn gemak bijkomen. Zondag hoef ik alleen maar lekker te genieten van het mooie weer & lekker te eten en te snoepen van de (paas)eieren.

Wat heb jij afgelopen weekend gedaan met Pasen?

No Comments

Leave a Reply