Mijn Kingsday look met MUA & PinkGellac

Nog tien dagen tot Koningsdag en dat is het moment dat je kunt uitpakken met oranje make-up, glitters & felgelakte nagels. Ik creëerde alvast een leuke look met de King’s day collectie van MUA. Tijd om de look te delen, een mini review van de producten, leuke tips & de ideale kleur voor op de nagels! 

Speciaal voor Koningsdag komt MUA met een limited edition collectie om jouw look helemaal compleet te maken. Daarnaast zijn er ook een aantal bestaande producten die de look helemaal King’s Day proof maken. Vandaag laat ik je in ieder geval zien wat voor look je kunt maken met de producten & deel ik een aantal verrassende tips.

Dit zijn alle producten die ik heb gebruikt in mijn King’s Day look, waaronder de producten van MUA

 • King’s Day Shade Palette – Limited Edition Orange
 • King’s Day Ultra Sparkle Glitter Duo – Limited Edition Orange
 • MUA Glitter Glue
 • MUA Intense Colour Metallic Eyeliner – Icon
 • MUA Intense Colour Eyeliner – Snow Queen & Downtown
 • MUA Luxe Velvet Lip Lacquer – Sizzle
 • MUA Shimmer Highlight Powder – Radiant Cashmere
 • Rimmel Lasting Finish 25hr Breathable Medium Coverage Foundation
 • Catrice Liquid Camouflage Concealer
 • Pupa Contouring & Strobing #ready4selfie Powder Palette
 • Benefit Rockateur Blush
 • Freedom Eyebrow Pomade Ash Brown
 • Gosh Boombastic Mascara
 • MAC Brave Lipstick

Dit is het palette waar het allemaal om draait in de collectie, maar tevens ook in de look. Daarnaast is het ook echt een plaatje om naar te kijken! Het palette bevat hele mooie zachte, matte poeders, maar daarnaast kun je ook uitpakken met de mooie shimmers! Ikzelf ben met alles aan de slag gegaan en heb zelfs een kleur uit het palette op mijn lippen aangebracht! Het palette heeft hele mooie tinten, je hoeft niet all the way een oranje look te creëren, maar kunt ook met iets meer naturel kleuren of paarstinten aan de slag gaan.

Daarnaast heb ik ook deze drie oogpotloden gebruikt in de look. Ik vind het ideaal op een wit oogpotlood als basis te gebruiken of aan te brengen op de waterlijn. Hetzelfde geldt voor de andere twee kleuren. Deze kun je tevens ook aanbrengen om meteen wat meer kleur, intensiteit en diepte in de look te krijgen.

Ik heb zelf gekozen om Snow Queen aan te brengen op het binnenste gedeelte van mijn ooglid en vervolgens heb ik de Velvet Lip Lacquer aangebracht op de rest van het ooglid. Wanneer dit wat meer gedroogd was, heb ik Icon aangebracht tegen de wimperrand om daar meteen wat diepte te creëren en toen ben ik aan de slag gegaan met het palette en de glitters.

En zo is de look uiteindelijk geworden. Ik heb er zelf voor gekozen om MAC Brave op mijn lippen aan te brengen en een shimmery oogschaduw uit het palette erover heen te deppen. Dit geeft een super mooi effect & het blijft ook nog eens super lang op je lippen zitten. Ik heb zelf de hele dag met deze look rondgelopen, gegeten en gedronken en ‘s avonds zat het er nog op (niet meer zo prachtig als ‘s ochtends net na het aanbrengen, maar het was ook totaal geen schande).

In de zomer vind ik het altijd heerlijk om uit mijn dak te gaan met felle nagels en Koningsdag is het ideale moment om uit je dak te gaan met oranje nagels. Dit lakje droeg ik in combinatie met de look en samen met de oranje/rode trui was het echt perfect! Het is de kleur 123 Queens Orange van Pink Gellac. Het voordeel van gellac op zo’n dag is dat je ook niet bang hoeft te zijn dat hij gaat chippen.

De producten van MUA zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hoe ga jij uitpakken met Koningsdag en wat zijn jouw plannen?

No Comments

Leave a Reply