Lief dagboek – Week 14 – Even bijkomen & intake gesprek

Lief dagboek, afgelopen week stond volledig in het teken van bijkomen van mijn verjaardag & een druk weekend en natuurlijk studeren voor het tentamen. Een saai weekje als je het mij vraagt, waarbij ik rust afwisselende met studeren en eventjes de deur uit voor boodschappen om mezelf even te verlossen van al dat leren. Daarnaast had ik ook  mijn intake gesprek bij de psycholoog. Lees je mee? 

Vorige week vertelde ik het al dat het zondag niet heel goed ging. Ik had veel spierpijn & was ontzettend moe. Waarschijnlijk van een té druk weekend. Maandagochtend was het nog veel erger en wist ik eerlijk gezegd niet wat ik met mezelf aan moest. Ik besloot daarom ook om niet naar stage te gaan en mijn rust even te pakken en ‘s avonds/dinsdagochtend weer even verder te kijken. Maandag heb ik de hele dag op de bank gehangen en vrijwel niets gedaan.

Dinsdag ben ik al iets meer gaan doen en zo ging het telkens weer wat beter en ging ik ook meer doen. Vrijdag moest ik naar school & zaterdag heb ik gewerkt.

Donderdag laat in de middag had ik intake gesprek bij de psycholoog. Hier ben ik totaal niet zenuwachtig voor geweest, tot ik daar in de wachtkamer zat. Het zweet brak me na een tijdje echt uit! Niet heel gek, want je moet je daar toch kwetsbaar opstellen. Het gesprek ging eigenlijk erg goed. Dit wordt nu weer teruggekoppeld naar de huisarts en dan gaan ze samen met een plan komen voor mij. Hier hoor ik deze week weer meer over.

Zoals ik al zei, een saai weekje waarbij ik voornamelijk in de boeken zat achter mijn bureau. De komende twee weken zal nog een beetje hetzelfde zijn. Aankomende woensdag heb ik een tentamen en die week daarop heb ik een ander tentamen. Hier ben ik nu druk mee bezig en zit vrijwel al mijn tijd en energie in.

Hoe zag jouw week eruit?

No Comments

Leave a Reply