Mijn nachtkastje (mini make-over & favorieten)

Kleine make-overs in mijn slaapkamer vind ik geweldig. Ik kan me weer helemaal uitleven, creatief bezig zijn & uiteindelijk heb ik weer een mooi plekje gecreëerd in mijn kamer waar ik trots op ben. Een tijd terug heb ik mijn bureau make-over gedeeld, waarbij ik met wat nieuwe accessoires een totaal nieuwe look heb gecreëerd. Dat heb ik nu ook gedaan met mijn nachtkastje, hier heb ik enkel één nieuw item voor gebruikt & de rest allemaal items die ik al in huis had. Ik laat je zien wat er op mijn nachtkastjes staat en welke favoriete producten daar een plekje hebben weten te veroveren. 

Zo ziet mijn nachtkastje eruit. Ik heb twee Malm kasten van Ikea naast mijn bed staan met daarin mijn make-up, sokken, ondergoed, haartools en verzorgingsproducten. Ik heb wat er bovenop staat zo clean mogelijk proberen te houden met niet al te veel spullen. Dit heb ik altijd al gehad, welke items ik gebruik dat verschilt alleen. Ik breng namelijk veel tijd door in mijn slaapkamer: om aan mijn schoolopdrachten te werken, om aan de blog te werken en tot rust te komen. Ik vind het dus prettig wanneer er niet te veel rommel is, want dit zorgt er direct voor dat ik zelf ook een stuk minder gefocust ben en minder tot rust kom.

Voor mijn gevoel ziet het er nu echt meteen heel anders uit. Direct een stuk ruimtelijker door de nieuwe lamp. Yep, de lamp is mijn nieuwe item voor op mijn nachtkastje! Ik merk dat ik de laatste tijd heel erg gefascineerd ben voor lampen. Je kunt hiermee namelijk een hele andere look geven aan je interieur. Ik heb zo voortaan een heleboel lampen in mijn slaapkamer verzameld, omdat je er echt een leuke sfeer mee kan creëren en het voelt meteen heel warm & gezellig aan.

De lamp die ik heb, is van het merk Nordlux. Het is de Kleine industriele tafellamp Nordlux Dean Halo via Directlampen.nl. Door meteen één item te veranderen of nieuw aan te schaffen, heb je meteen een ander hoekje gemaakt in je slaapkamer. Dit soort tafellampen laten mijn hartje op dit moment echt sneller kloppen. De andere items stonden al hier op mijn nachtkastje of ergens anders. Zo heb ik hier en daar wat geschoven en nu is alles weer up to date.

Daarnaast kreeg ik afgelopen week dit product opgestuurd van Clinique en ook deze verpakking ziet er zo clean uit, dat hij perfect in mijn interieur past. Perfect voor op mijn nachtkastje, in het zicht, zodat ik het ook goed kan uittesten voor een review.

Voordat ik ga slapen of wanneer ik in het weekend wakker word, vind ik het fijn om even te lezen en daarnaast wil ik gaan beginnen in deze journal. Binnenkort zal ik nog een uitgebreide blogpost schrijven over me-time waar ook deze journal naar voren komt. Het is een journal met illustraties, quotes en opdrachten. Je gaat met deze opdrachten aan de slag en ze zetten je aan het denken. Ideaal om je ochtend mee te beginnen of wanneer je gemotiveerd wil worden door een prachtige quote. Daarnaast lees ik op dit moment het boek De Amsterdamse van Lisa Maschhaupt en Mirjam Deen.

Aan de andere kant staat mijn grote spiegel, maar daaraan mijn favoriete minimalistische kettinkjes. Ik vind ze fijn om ergens aan op te hangen en nu heb ik ze altijd bij de hand. De spiegel pak ik er ook vaak bij als ik me ga opmaken of mijn haren ga krullen of stijlen. De spiegel is van Ikea. Daarnaast heb ik weer een stekje van mijn pannenkoekenplant! Deze moest ook een plekje krijgen in mijn slaapkamer. Ik heb er dus ondertussen al een heleboel verzameld en iedere keer krijgen ze een mooi plekje!

Onder mijn spiegel heb ik een mooi plekje om mijn favoriete producten neer te zetten of producten waar ik iedere keer naar grijp. Dat is op dit moment een olie die ik gebruik voor mijn gezicht, de rest van mijn lichaam, de puntjes van mijn haar en mijn nagelriemen. Daarnaast staat mijn nieuwste parfum van Tommy Hilfiger. Mijn favoriete masker, een aloë vera masker van Dermasence en mijn all-time favoriet de Elizabeth Arden Eight Hour Cream.

Mijn nachtkastje ziet er weer minimalistisch uit & mijn favoriete producten zijn weer geordend. Een heerlijk gevoel als dat weer is gebeurd!

Wat staat er op jouw nachtkastje?

2 Comments

 • Reply
  Jessica J.
  april 2, 2019 at 09:30

  Oh, wat een tof lampje! Vraag me alleen af of het niet te fel in je ogen schijnt als je in bed zit te lezen of iets dergelijks.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   april 2, 2019 at 09:41

   Leuk is ‘ie hé? Dit is afhankelijk van de lamp die je erin doet. Ik had zelf nog een lampje op voorraad, maar die was inderdaad te fel. Heb vervolgens een andere lamp gekocht andere lumen en dat maakt een groot verschil.

  Leave a Reply