Ik ben jarig!

Het is 29 maart en dat betekent dat ik vandaag jarig ben! Ik ben vandaag 21 geworden en dat ga ik dit weekend vieren met familie. Wat ik vandaag op de planning heb staan, ga ik met je delen. 

Morgen vier ik mijn verjaardag met familie met een hapje en een drankje, maar vandaag ziet het er heel anders uit. Dit voelt wel een beetje vreemd moet ik eerlijk bekennen. Ik ben vandaag jarig, maar het voelt toch anders. Zeker omdat ik het morgen pas vier, meestal vier ik het toch echt op de dag zelf.

Ik hoef vandaag gelukkig niet naar school en dat betekent dat ik wel de hele dag vrij ben. Dit is heel fijn, maar kan tegelijkertijd ook een valkuil zijn voor mij dat ik thuis aan school- en stageopdrachten ga werken. Oeps! Mijn moeder is gelukkig vandaag ook vrij, dus we gaan vanmiddag ergens lunchen en daarna gaan we naar Sevenum naar Jansen-Noy. Ik ben hier zelf nog nooit geweest, maar blijkbaar moeten ze hier heel veel kleding hebben. Daar kan ik me vandaag wel uitleven! 

Vanavond eten we met het gezin thuis, ik moet alleen nog bedenken wat we precies gaan eten. Ik heb met zulke dagen wel dat ik echt iets lekkers wil eten, typisch mij! Heb jij dat ook? 

En ‘s avonds ga ik met mijn vriend, mijn zusje en haar vriendje gezellig bowlen. Zo ben ik de rest van de avond wel onder de pannen, heb ik nog een beetje het idee dat ik jarig ben en val ik niet om 20:00 uur al in slaap op de bank! 

Goed, genoeg gekletst. Ik ga mijn verjaardag  vieren! Op een leerzaam en goed 22e levensjaar! 

 

No Comments

Leave a Reply