Mijn verjaardagswishlist

Bijna ieder jaar maak ik een verjaardagswishlist op mijn blog. Dit is vaak een wishlist met vanalles wat. Items die ik niet zo snel voor mezelf zou aanschaffen, maar die ik wel super leuk vind. Soms wordt een bestaande collectie groter met items die ik voor mijn verjaardag krijg, soms is een item nuttig en soms zijn het leuke hebbedingetjes.

Ook dit keer staat mijn wishlist weer vol met items die ik niet perse nodig heb, maar wanneer ik ze heb, ze mijn leven wel ietsjes leuker maken (luipaardprint sjaal!) of handiger (laptophoes!). Laten we maar snel beginnen met wat erop staat. 

Allereerst een laptophoes. Ik heb meerdere tassen waar mijn laptop staand in gaat in plaats van liggend (waar de meeste laptophoezen op gemaakt zijn). Normaal zou je zeggen; je draait je laptophoes een kwartslag en het probleem is opgelost. Ik erger me er alleen aan wanneer ik dan de volledige hoes eruit moet halen wanneer ik mijn laptop wil gebruiken. Big world problems! Deze laptophoes is overigens ook nog super mooi, dit wil je toch gewoon. Hij is van Shop4: beschermhoezen laptops en van het merk Soyan. Hij was er overigens ook in het roze, ik kon eigenlijk niet kiezen welke kleur ik liever zou willen.

Daarnaast heb ik nog niet zo’n hele lange tijd gellak voor mijn nagels en hier doe ik iedere keer mijn nagels mee. Ik gebruik zelf het merk Pink Gellac en ben nu een kleurencollectie aan het opbouwen van kleurtjes. Er staan nog genoeg kleurtjes op mijn wishlist, maar degene die bovenaan staat is Army Green.

Ik draag de afgelopen tijd de hele tijd sjaaltjes in mijn haar. Dit is echt een nieuwe ontdekking van me. Het lijkt me daarom leuk om van dit soort haarbandjes te hebben waarbij het net lijkt alsof ik een sjaaltje in mijn haar draag. Deze is van Small Luxury met een leuk printje. 

Laatst reviewde ik de Purpuz Planner die ik nu nog steeds met veel liefde gebruik. Echter, de Structuurjunkie planner van Cynthia komt binnenkort uit en ik ben echt verkocht. Ik zou hem zo graag willen, ik heb alleen geen idee hoe snel hij uitverkocht zal zijn. Ik zal er dus snel bij moeten zijn, wil ik er een bemachtigen die ik dan volgend jaar kan gaan gebruiken. Ik kan echter geen keus maken: okergeel of poederroze?! Voor een echte structuurjunkie als ik is dit een ideaal cadeau om te krijgen.

En geurkaarsen, die doen het bij veel vrouwen toch goed. Ik heb al heel wat geurkaarsen opgebrand en ik blijf het echt heerlijk vinden. Een nieuwe geurkaars is dus van harte welkom! Ik krijg vaak met mijn verjaardag nieuwe geurkaarsen en hetzelfde geldt met de feestdagen. Dan net voordat ik opnieuw jarig ben, raken ze op.

Het laatste item is een leuke sjaal met een luipaardprint. Ik vind hem echt heel leuk en hij is op veel manieren te combineren in outfits. Ook deze komt van Small Luxury en ik zie hem al helemaal samen met de nieuwe items van Ydence (mijn favoriete webshop van dit moment!). 

Dit zijn de zes items die dit jaar op mijn verjaardagswishlist staan. Of ik ze krijg is natuurlijk maar de vraag, maar ik ben eerlijk gezegd met alles blij. Er zitten namelijk ook altijd items bij die ik mezelf alsnog cadeau geef wanneer ik ze niet krijg, zoals de planner of de laptophoes (en uiteindelijk de rest misschien ook wel!). 

Wat staat er op dit moment op jouw wishlist?

No Comments

Leave a Reply