Lief dagboek – Week 11 – Afwijzing

Weer een week voorbij. De weken vliegen de laatste tijd echt voorbij, wellicht ook omdat ik zoveel met plannen bezig ben en daarnaast ook deze dagboeken bijhoud. Deze dagboeken bijhouden, ik vind het echt super leuk, maar daarnaast ben ik nog iets gaan bijhouden sinds afgelopen week. Ook gebeurde er deze week nog iets anders. Wat precies? Dat je lees je hier, lees je mee?

Dinsdag 12 maart: Mijn moeder werd door de huisarts gebeld (ik had bewust mijn moeder haar nummer doorgegeven vanwege stage). De verwijzing was doorgestuurd naar de instantie waar ik waarschijnlijk begeleiding ga krijgen. Dit was mooi, want dat betekende dat ik (zoals het aangegeven stond op de website) morgen gebeld zou worden voor de pre-intake. 

Woensdag hielden we allebei onze telefoons goed in de gaten, want we konden ieder moment gebeld worden. Helaas gebeurde dat de hele dag niet en verwachtte ik dat het donderdag wel zou gebeuren. Donderdag zat ik op school en zag ik een gemiste oproep van de huisarts. Ik belde de huisarts terug en ik kreeg helaas een afwijzing voor het traject wat ik wilde gaan volgen. Ik leek niet geschikt genoeg te zijn voor het traject wat zij aanboden. Balen! 

We hadden gelukkig nog een paar andere opties, dus die hebben we meteen in gang gezet en nu is het wederom wachten tot ik word gebeld om een intake af te spreken. Ook dit laat weer eventjes op zich wachten. 

Daarnaast ben ik afgelopen week begonnen met het bijhouden van iets leuks. Ik journal heel graag, dus iedere vrijdagavond zit ik de knutselen, te tekenen en te plakken in mijn boekje. Bij de Action hadden ze afgelopen week A6 journals te koop (helaas gingen deze heel snel en zullen ze op veel plaatsen uitverkocht zijn) en Creachick maakte hier een video over. Zij ging hem namelijk gebruiken als morning journal en ook daar ben ik nu mee begonnen! In mijn morning journal houd ik bij hoe ik me die ochtend voel, met welk gevoel ik op ben gestaan, plaats ik motiverende plaatjes en quotes en houd ik mijn temperaturen bij. 

Verder had ik afgelopen week stage, ging ik naar school, ging ik een keer sporten, moest ik zaterdags werken & lakte ik mijn nagels weer! 

Hoe zag jouw week eruit?
Liefs, Suzanne

1 Comment

  • Reply
    Lief dagboek - Week 12 - Vaste slaaptijden - Suzanne Elisa
    maart 25, 2019 at 08:09

    […] een verwijzing gemaakt voor een ander centrum waar ik eventueel terecht kon. Dit heeft ze gedaan na de verwijzing van afgelopen week. Ook helaas kreeg ik nu weer een afwijzing te horen en wist ik zelf niet meer zo goed wat nu. De […]

  • Leave a Reply